Bronzen taatsdeur
Wat zijn taatsdeuren
Een eigen ontwerp
Showroom

Onze unieke bronzen taatsdeuren zijn oprecht eyecatchers in ieder gebouw. De exclusieve uitstraling van bronzen deuren zijn niet te verwarren met een stalen deur die wordt afgewerkt in een Brons, Messing of gouden coating. De deuren worden vervaardigd van puur en eerlijk materiaal, brons tot in de diepste kern van de deur. Door alleen het gebruik van 100% Non-ferrometaal, kunnen wij deze op verschillende manieren patineren. Kies je voor de verouderde look of een prachtige goudteint? De keuze is oneindig.

Met een Bronzen deur creëer je een luxueuze uitstraling en druk je je eigen stempel.

Bronzen taatsdeuren, ook wel Pivotdeuren genoemd, zijn bijzondere deuren die met een klein zetje gemakkelijk naar binnen of naar buiten toe open draaien. Het gemak van in- en uitlopen is hierdoor zeer praktisch. Een bronzen taatsdeur is een kozijnloze deur die om een as draait. De deur kan hierdoor naar beide kanten worden geopend.

Kies voor een bronzen deur met een unieke ontwerp. Ook kan een bronzen deur bij Tupker in vele kleuren gepatineerd worden. De ontwerpmogelijkheden zijn oneindig, zo heb je altijd een unieke deur in huis. Geheel naar eigen smaak ontworpen.

We laten graag zien wat onze bronzen deuren zo bijzonder maakt. In een persoonlijk gesprek in onze smederij verteld Pascal Tupker hier graag meer over. Onze ervaring van ruim 40 jaar, de afwerking en alleen het gebruik van hoogwaardige producten zorgt voor vakmanschap. Hiermee onderscheiden wij ons van andere deuren leveranciers. Wat duidelijk terug te zien is in jouw stalen of bronzen deur(en). Wij gaan alleen voor perfectie.

28 voorbeelden
Klik voor detail

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.