Deuren

IJzeren of bronzen deuren hebben een stoer karakter en zorgen voor veel licht in de woning. Ontdek de vele mogelijkheden. Kom langs en ervaar hoe ijzer of brons in combinatie met glas de ruimte kan beïnvloeden. Een waar woongenot ontstaat met de toevoeging van gepersonaliseerde ijzeren of bronzen deuren. Wij onderscheiden ons door het gebruik van alleen het beste materiaal en de meest hoogwaardige afwerking.

Bekijk de volgende productcategorieën:

Binnendeuren

Taatsdeuren
Kozijndeuren
Schuifdeuren

De luxe uitstraling van onze praktische taatsdeuren

Ze geven een sfeervolle en luxe uitstraling aan elk interieur. Het zijn oprecht eyecatchers. Taatsdeuren zijn bijzondere binnendeuren die met een klein zetje elegant naar binnen of naar buiten toe open draaien. Het gemak van in- en uitlopen is hierdoor zeer praktisch. Door onze jarenlange ervaring en onze hoogwaardige afwerking onderscheiden wij ons van andere deurenleveranciers. Dit zie je terug in jouw project. Wij gaan alleen voor perfectie. Taatsdeuren passen in ieder interieur. Onze ontwerpmogelijkheden zijn oneindig, zo heb je altijd een uniek item in huis. Geheel naar eigen smaak ontworpen.

Wist je dat wij als enige in Nederland en misschien wel ter wereld, bronzen taatsdeuren vervaardigen? Neem hierover vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Onze kozijndeuren hebben een uitgesproken karakter

Onze kozijndeuren zijn voorzien van hoogwaardige draaimechanismes. Wij werken alleen met de beste producten en dat merk je! Onze deuren zijn mede hierdoor ontzettend sterk en zeer gebruiksvriendelijk. Kozijndeuren openen naar binnen of naar buiten toe.

Wij leveren onze kozijndeuren inclusief een ijzeren kozijn. Het is echter ook mogelijk een kozijndeur te plaatsen in het bestaande houten kozijn. Een ijzeren kozijndeur oogt exclusief en geeft karakter aan de woning of aan het bedrijfspand.

Wist je dat wij vele mogelijkheden hebben wat betreft het afwerken van de deuren? Zo kun je bij ons kiezen voor poedercoaten in een RAL kleur naar keuze of voor een afwerking in de donkere was. Het afwerken van de deuren in de donkere was zorgt voor een industriële uitstraling, hierdoor gaat de natuurlijke look van het ijzer niet verscholen achter een verflaag.

Schuifdeuren creëren een ruimtelijk effect

Schuifdeuren creëren sfeer in de woning, het is een upgrade welke zorgt voor niet alleen een ruimtelijk effect maar ook daadwerkelijk meer ruimte. De rails van de schuifdeuren kunnen wij bijvoorbeeld al ruim van tevoren plaatsen, bijvoorbeeld al tijdens de bouw, zodat deze mee gestuukt kunnen worden. Hierdoor lijken onze deuren te zweven. Natuurlijk is het ook mogelijk om juist de industriële rails naar voren te brengen of de schuifdeur achter een kast of wand te laten schuiven.

Doordat wij geen vaste ontwerpen hanteren ben je ervan verzekerd een uniek item in huis te halen. Zo passen onze deuren in elk gewenst interieur. Hou je meer van klassiek of modern? Onze stalen deuren passen altijd.

Wist je dat wij in al onze schuifdeuren standaard een softclose systeem verwerken? Zo ben je verzekerd van een soepele stop.

Buitendeuren

Behandeling
Maatwerk
Isolatie

Elk ontwerp krijgt de juiste behandeling

Het ijzer wordt tegen roest behandeld, gestraald, geschoopeerd (gemetalliseerd), voorzien van een primerlaag en wordt 2-componenten nat gelakt of gepoedercoat. Afgewerkt in de door jou gewenste kleur en voorzien van een dag- en nacht slot. Dat maakt dat de ijzeren deuren van Tupker handig in gebruik zijn en onderhoudsvrij.

Wij vervaardigen onze buitenpuien alleen met de meest hoogwaardige producten. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat wij alleen werken met de beste geïsoleerde profielen.

Geïsoleerd maatwerk

Onze kracht ligt in het unieke maatwerk. Met jouw inbreng stellen we de deuren geheel samen, worden deze op maat gemaakt en is deze altijd in harmonie met jouw interieur en exterieur.

Een aantal van de geïsoleerde mogelijkheden die wij bieden zijn;

Voor- en achterdeuren, scharnierdeuren, harmonicadeuren, vaste ramen, kiep/kantelramen.

Wij leveren maatwerk hierdoor zijn er nog veel aanvullende opties zoals verschillende vlakverdelingen, diverse opties wat betreft hang- en sluitwerk, ventilatieroosters en keuze uit vele soorten glas. Ook voor het behandelen van onze puien bieden wij de meest unieke opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Brons of Goud.

Onze isolatiekosten zijn kostenbesparend

Tegenwoordig zijn er innovatieve stalen profielen met een zogenaamde ‘thermische onderbreking’. Een ingenieus systeem, waardoor de buiten- en binnenzijde geen contact meer hebben. Het ontbreken van een thermische brug zorgt in combinatie met HR++ of triple glas voor uitstekende isolerende kwaliteiten van een stalen pui. De spouw wordt gevuld met edelgas. Er is amper warmteverlies, zo bespaar je met een stalen buitenpui kosten voor de verwarming.

De coating zorgt ervoor dat de warmtestraling binnen, zoals van een radiator, wordt gereflecteerd en daardoor terugstroomt in de woning. In de winter wordt de warmtestraling van de zon doorgelaten, maar in de zomer daarentegen geweerd. Deze metaalcoating is vrijwel onzichtbaar. De gasvulling is niet schadelijk voor mens en milieu. Het zorgt ervoor dat kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.