Haarden en meubels

De opties voor het vervaardigen van haarden en meubels zijn oneindig. Wij werken veel samen met architecten om tot de meest unieke items te komen. We denken mee, we maken ontwerptekeningen en met onze jarenlange ervaring creëren wij de meest hoogwaardige haarden en meubels.

In onze smederij smeden wij ijzer of brons naar voorkeur van de opdrachtgever. Ook bekleden wij veel keukens en wanden met messing of koper. Ook het maken van legplanken behoord ook tot onze mogelijkheden.

Bekijk de volgende productcategorieën:

Haarden

De haardenspecialist
Mogelijkheden
Strak ontwerp

De haardenspecialist

Bij Tupker leveren wij maatwerk, wij vervaardigen de haard aan de hand van de aangegeven wensen en ideeën. Particulieren, architecten en aannemers vanuit heel Nederland en daarbuiten weten ons al jaren te vinden. Daarnaast werken wij alleen samen met de beste haardenspecialist van Nederland, een haard vraagt om precisie en veiligheid.

Onze openhaarden kunnen gesmeed worden voor gebruik met hout, kolen, elektrisch of gas. Inbouw of opbouw. Elke openhaard wordt op maat gemaakt met een verlopend rookkanaal tot aan het bestaande schouwkanaal. En ook een afwerking met hout of steen behoort tot de mogelijkheden. We spreken over een openhaard, maar maken ook schouwen en schoorsteenkappen. Ons assortiment omvat ook terrashaarden en prachtige accessoires als een voorzethaard, een haardtang en een houtkorf.

De mogelijkheden

Eigen haard is goud waard. Wij maken van iedere haard een lumineus schouwspel. Ook het bekleden van de huidige haard met warmgewalst ijzer of messing behoord tot de mogelijkheden.

Een klassieke vormgeving of verrassend modern? Elk ontwerp is uniek en zorgt voor een aangename toevoeging in de ruimte. De meest extravagante ideeën worden bij ons uitgewerkt tot een doordacht designobject. Wat dacht je van een haard, kast en scheidingswand in een? Alles is mogelijk.

Strak ontwerp van blauwstaal

Wij denken mee in het ontwerp, maar ook de praktische uitvoering en het gebruik. Hierin gaan wij heel ver, ook de maatwerk meubels en kasten rondom de haard worden in eigen beheer vormgegeven en geproduceerd. Dit kan in elk gewenst materiaal, zoals eikenhout, blauwstaal, Belgisch natuursteen, leer en beton.

Zo hebben we een prachtige haard ontworpen geheel in lijn met het strakke ontwerp van een ijzeren deur. Hierbij is de ijzeren haard in het ontwerp geïntegreerd.

Meubels

Eyecatcher
Op maat gemaakt
Steen en hout

Industriële eyecatcher

In onze smederij smeden wij ijzer en brons naar voorkeur van de opdrachtgever. Zoals bijvoorbeeld een ijzeren bank, loungeset, sidetable, stoel, dinertafel en salontafel. Smeedijzer en brons zorgen voor een ruimtelijk effect en kan de gewenste eyecatcher zijn zoals bij de industriële look gewenst is.

Onze kracht ligt op architectonisch gebied. Gecombineerd met creativiteit, ambachtelijk vakmanschap en maatwerk, waardoor het eindresultaat smaakvol, stijlvol en onderscheidend is. Wij verwerken ook andere materialen in ons meubilair, zoals natuursteen, fossielen of hout.

Op maat gemaakte meubels

Ieder denkbaar meubel is mogelijk. Het grote voordeel van het gebruik van ijzer/staal of brons is de duurzaamheid. Door het gebruik van alleen het beste materiaal en de uiterste precisie van onze vakmensen, kunnen wij garant staan voor een subliem eindproduct.

Een ander groot voordeel is het veiligheidsaspect. Omdat onze materialen zo duurzaam en vormvast zijn, zijn ze ook volledig betrouwbaar. En als wij het smeden tot het gewenste object, dan smeden we het perfect op maat en behandelen het materiaal zo, dat het in topkwaliteit is en blijft.

Spelen met steen en hout

Wij smeden meubilair zoals tafels, stoelen en banken, al dan niet verwerkt met steen of hout. Wij smeden meubilair voor openbare ruimtes zoals museums, stations of parken maar ook speeltuinen of hotels. Alles is maatwerk, duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij. Wij kunnen het voor jou ontwerpen en uiteraard kun je ook een eigen ontwerp aanleveren.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.