Hekwerk op maat

Wij smeden diverse stijlbewegingen toegangspoorten, looppoorten en vaste hekwerken. Van Amsterdamse School tot Jugendstil. In combinatie met jouw ideeën brengen wij het ontwerp tot leven in onze unieke smederij te Soest. Van ruw materiaal tot kostbaar design. Voor alle wensen hebben wij een oplossing. Onze smeedijzeren hekwerken zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk zodat jij er optimaal meerdere decennia van kan genieten.

Met het ontwerpen, smeden en plaatsen van elk gewenst hekwerk, hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring. Of je nu voor modern, organisch of klassiek kiest, wij bij smederij Tupker geven graag vrijblijvend advies en nemen eventuele zorgen met liefde uit handen, van begin tot eind.

Bekijk de volgende productcategorieën:

Toegangspoorten

Behandeling en plaatsing
Professioneel en zorgvuldig
Automatisering

Behandeling en plaatsing

Het plaatsen van onze poorten gebeurt in één dag. Het voorwerk zoals bijvoorbeeld het trekken van de kabels, het metselen van de poeren en het plaatsen van de poort op de prefab betonbalk gebeurt allemaal in onze smederij. Het beste ijzer gecombineerd met de behandeling (stralen, schooperen en natlakken of poedercoaten) zorgt voor zeer weinig onderhoud zodat jij vooral kan genieten van het eindresultaat.

Wist je dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden? Neem hierover gerust vrijblijvend contact met ons op.

Professioneel en zorgvuldig

Kies je voor een sierlijk gesmede toegangspoort of liever voor een strakke belijning? Wij zorgen dat het volledig aansluit bij jouw wensen. Op architectonisch en esthetisch gebied denken wij graag mee zodat de toegangspoort aansluit bij jouw woning of bedrijfspand. Wij geven professioneel advies en zorgen voor een zorgvuldig plan zodat alles op maat en in stijl wordt vervaardigd.

Onze Toegangspoorten komen in samenwerking met jou tot leven. Door een eigen ontwerp druk je je stempel op je woning of bedrijfspand. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een familienaam, een familiewapen, de benaming van de woning of de bedrijfsnaam toe te voegen.

Automatisering en technische innovaties

Uiteraard kunnen wij de gewenste toegangspoort leveren met de laatste technische noviteiten, dag- en nachtslot, cameratoezicht en bediening via mobiel, tablet of handzender(s). Een geautomatiseerde toegangspoort zorgt niet alleen voor veel gemak, het zorgt er ook voor dat de woning veilig is en snel kan worden afgesloten. Uiteraard kunnen wij de poort ook voorzien van een prachtige brievenbus, huisnummer en (strijk)verlichting.

Looppoorten

Eigen ontwerp
IJzer of brons
Geautomatiseerd

Looppoort naar eigen ontwerp

Kies je voor een strakke, sierlijke of organische looppoort? Wij bieden een scala aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld een motief van spijlen, raster of ambachtelijk gesmede krullen. Geheel naar eigen ontwerp of naar een eerder door ons vervaardigde (loop)poort. Precies zoals jij het wilt.

Gesmeed van ijzer of brons

Onze looppoorten bestaan voornamelijk uit ijzer en brons. Alles is doordacht, met aandacht. Ieder stuk staal of brons wordt bewerkt totdat het gewenste ontwerp is bereikt. Met passie voor het materiaal, voor de setting en voor het eindresultaat. Als het ontwerp is gesmeed, wordt de looppoort gestraald, geschoopeerd en natgelakt of gepoedercoat in een door jouw gewenste RAL of Sikkens kleur. Daarna heb je er jaar in jaar uit geen omkijken naar.

Geautomatiseerde looppoort

Ter afscheiding van de tuin of aan de zijkant van de woning is vaak een looppoort gewenst. Deze poorten zorgen voor veiligheid en houden ongewenste gasten buiten. Wij leveren looppoorten met hang- en sluitwerk, ook complexere sloten zijn mogelijk, automatisering bijvoorbeeld. Onze looppoorten kenmerken zich door de hoogwaardige afwerking, een selectie van alleen het beste materiaal en gebruiksgemak.

Vaste hekwerken

Unieke vormgeving
Kwaliteit
Behandeling

Unieke vormgeving van jouw vaste hekwerk

Kies je voor een sierlijk gesmeed vast hekwerk of liever voor een strakke belijning? Wij zorgen dat deze volledig aansluit bij jouw (loop)poort en bij de woning of het bedrijfspand.

Wil je jouw familienaam of familiewapen in een hekwerk of poort verwerken? Dit alles behoort ook tot de mogelijkheden.

Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing en aanpak. Gezien de oneindige mogelijkheden die wij kunnen bieden ben je altijd verzekerd van een unieke vormgeving met een persoonlijke touch.

Wij staan voor kwaliteit

Wij staan garant voor een prachtig en uniek eindproduct voor rondom jouw woning of bedrijfspand. Zo werken wij alleen met de meest hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit en hanteren wij altijd de hoogste afwerking.

Wij laten jouw hekwerk "stralen" door onze behandeling

Het behandelen gebeurt met de hoogste precisie. Zo laten wij jouw project stralen, schooperen en wordt deze vervolgens in een RAL of Sikkens kleur naar keuze natgelakt of gepoedercoat. Hierdoor zijn onze hekwerken niet alleen duurzaam maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Ook besteden wij veel aandacht aan de grondverankering zodat onze hekwerken niet zullen verzakken, hetgeen uiteraard van groot belang is.

Toevoegingen

Beveiliging
Inspiratie opdoen
Personaliseren

Beveiliging van de woning

Alle hekwerken kunnen wij voorzien van ijzeren of gemetselde kolommen, al dan niet elektrisch bedienbaar en voorzien van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied zoals cameratoezicht en bediening via mobiel of tablet. Alles is mogelijk voor jouw gemak en om de veiligheid van de woning te waarborgen.

Inspiratie opdoen in onze smederij

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden, nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse showhekken de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo tonen wij je graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar.

Personalisatie

Wij bieden een breed scala aan opties wat betreft toegangspoorten- en looppoorten. Zo kunnen wij deze voorzien van diverse stijlen poeren, strijkverlichting in de elementen en lantaarns op de poeren, huisnummers, namen en brievenbussen. Zo kun je het ontwerp naar wens personaliseren.

Wij, bij smederij Tupker, verzekeren persoonlijk en professioneel advies.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.