moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt hekwerken op maat"

Hoogste
kwaliteit
Onderhoudsvrij

Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Speciaal voor u
ontworpen
Onze
expertise
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Hekwerken

Hekwerken is een veelomvattende verzamelnaam en u bent bij ons aan het goede adres voor gesmeed hekwerk met keuze uit ijzer, aluminium of brons.
Wij smeden objecten voor buiten zoals toegangspoorten, vast hekwerk zoals bijvoorbeeld een omheining, carports, prieel, buitendeuren, looppoorten, tuindeuren, veranda, balkonhekwerk. Onder hekwerk voor binnen valt traphekken, trapleuningen, balustrades, serre en tussendeuren.

Wij vervaardigen diverse stijlen toegangspoorten en hekwerken, gebaseerd op natuurlijke motieven, van klassiek tot moderne architectuur en creatieve vormgeving. Het hekwerk kan worden voorzien van ijzeren kolommen of gemetselde kolommen, als dan niet elektrisch bedienbaar en voorzien van de laatste technische noviteiten als camera toezicht en bediening via mobiel of tablet. Ieder hekwerk wordt zodanig bewerkt dat het duurzaam is en het onderhoud tot het minimum is gereduceerd. Dit houdt in stralen, schooperen (metalliseren) en nat aflakken in blanke lak of een door u gewenste RAL-kleur. Plaatsen behoord tot de mogelijkheden evenals bijbehorend metselwerk. Het is zelfs mogelijk het geheel inclusief gemetselde poeren in 1 dag te plaatsen.


Een smeedijzeren hekwerk waarborgt kwaliteit en duurzaamheid, omdat er geen werking optreedt van koude en warmte en ook het onderhoud als nihil kan worden beschouwd. Voeg daarbij het aspect veiligheid, zowel qua beveiliging als afbakening, en de bewoners ervaren vrijheid als optimaal.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl