moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt vaste hekwerken op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Vaste hekwerken

IJzeren hekwerk is een veilige manier om je grondgebied te markeren. En ongewenste indringers te weren.
Bovendien is het in vergelijking met een natuurlijke afscheiding onderhoudsvrij. Terwijl er toch gewerkt wordt met natuurlijke materialen. Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn zorgt ervoor dat het ontwerp van het vaste hekwerk naadloos de ambiance representeert, want ieder huis verdient een hekwerk dat harmonieert met het geheel. De finishing touch.

Vaste hekwerken van smeedijzer omheinen het grondgebied, het terrein, het park of de tuin. We maken ieder hekwerk op maat, perfect passend naar het aantal meters met een gelijke verdeling van de motieven. Wij beheersen de ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst. Dit maakt ons hekwerk uniek. Wij kunnen iedere stijl smeden. Een barokke en statige bouwstijl vraagt om een stevige en robuuste omlijsting, terwijl een frivoler hek beter past bij een romantisch optrekje. Zoveel huizen, zoveel hekken, zoveel smaken en toch één oplossing: de expertise en ambachtelijke vaardigheid van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn.

Waarom ijzeren hekwerk?

Bij ons wordt het gesmede ijzer gestraald, geschoopeerd (een speciale methode om te metalliseren) en afgelakt in de gewenste RAL-kleur. Ons metaal is zodanig goed behandeld dat het een leven lang meegaat. IJzer, aluminium en brons werken niet, waardoor hang- en sluitwerk niet of bijna niet hoeft te worden bijgesteld. IJzer heeft ook een lichte uitstraling en we kiezen het ontwerp samen met u zodanig dat het hekwerk een vanzelfsprekend verlengstuk is woning, kantoor en tuin.

Mocht hekwerk gezien worden als sluitpost in de begroting, dan nog is het hekwerk van Tupker een overweging. Naast hekwerken vervaardigen wij ook toegangspoorten, balustrades, balkon- en traphekken, ijzeren deuren, kunst- en tuinobjecten, woonaccessoires, memorials en waterpartijen.

Kijk ook bij toegangspoorten, looppoorten en balkonhekken