moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN zorgt voor een sierlijke omranding van uw perceel"


VASTE HEKWERKEN

IJzeren of bronzen hekwerken is een veilige manier om je grondgebied te markeren en ongewenste indringers te weren.
Bovendien is het in vergelijking met een natuurlijke afscheiding onderhoudsvrij. Terwijl er toch gewerkt wordt met natuurlijke materialen. Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn zorgt ervoor dat het ontwerp van het vaste hekwerk naadloos de ambiance representeert, want ieder huis verdient een hekwerk dat harmonieert met het geheel. 

Vaste hekwerken van smeedijzer omheinen het grondgebied, het terrein, het park of de tuin. We maken ieder hekwerk op maat, perfect passend naar het aantal meters met een gelijke verdeling van de motieven. Wij beheersen de ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst. Dit maakt ons hekwerk uniek.

Wij kunnen iedere stijl smeden. Een barokke en statige bouwstijl vraagt om een stevige en robuuste omlijsting, terwijl een frivoler hek beter past bij een romantisch optrekje. Zoveel huizen, zoveel hekken, zoveel smaken en toch één oplossing: de expertise en ambachtelijke vaardigheid van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn.


ONDERHOUDSVRIJ

Bij ons wordt het gesmede ijzer gestraald, geschoopeerd (een speciale methode om te metalliseren) en afgelakt in de gewenste RAL of Sikkens kleur. Ons metaal is zodanig goed behandeld dat het een leven lang meegaat. IJzer heeft ook een lichte uitstraling en we kiezen het ontwerp samen met u zodanig dat het hekwerk een vanzelfsprekend verlengstuk is van uw woning, kantoor en tuin.

Brons daarentegen is van nature al bestand tegen de weersomstandigheden van buitenaf.

Naast hekwerken vervaardigen wij ook toegangspoorten, balustrades, balkon- en traphekken, ijzeren deuren, kunst- en tuinobjecten, woonaccessoires, memorials en waterpartijen.

Kijk ook bij toegangspoorten, looppoorten en balkonhekkenVoor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

Telefoon: 035 6021552

WhatsApp: 06-44025071

E-mail: info@tupker.nl

Adres: Zuidergracht 50,

3763 LW te Soest

Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan!


Vrijblijvende offerte aanvragen

100% maatwerk  
Uniek ontwerpen
Snelle levering mogelijk


Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uniciteit;
een echte Tupker