moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt looppoorten op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Looppoorten

Een ijzeren poort zorgt voor veiligheid, is functioneel en geeft huis en tuin aanzien. Eigenlijk is een looppoort is de verzamelnaam voor een tuinpoort waarbij onderscheid gemaakt kan worden in drietal varianten: de tuindeur, draaipoort en schuifpoort.
Smeedijzeren looppoorten ogen elegant en licht, zijn duurzaam en worden geplaatst in hekwerk, op de oprit (inrijpoort), als tussendeur of tuinscherm. Wij leveren de ijzeren looppoorten met hang- en sluitwerk. Maar ook complexere sloten of zelfs een automatische poort, de elektrische poort, is mogelijk.

Maatwerk

Welke looppoort u ook kiest, wij leveren maatwerk. Het geheel komt in balans met de ruimte waar het geplaatst moeten worden en is in harmonie met de andere objecten. De looppoort wordt door ons vakkundig geplaatst en gemonteerd.

Vormgeving

Binnen de vormgeving, strak of sierlijk, biedt Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN een scala aan mogelijkheden. Strak is bijvoorbeeld een motief van spijlen, raster of plaat en sierlijk is een motief naar eigen ontwerp of naar een voorbeeld uit ons uitgebreide assortiment. Wij werken met de materialen ijzer, aluminium en brons. Voor de sierpoorten gebruiken we ijzer of brons. De looppoort wordt altijd in dezelfde stijl vervaardigd als het vaste hekwerk. Alles is doordacht, met aandacht. En op ieder stuk staal wordt gewerkt en ieder stuk staal wordt bewerkt totdat het is zoals het ontwerp is bedoeld. Klinken, nagels, stroppen. Met passie voor het materiaal, met passie voor de setting en met passie voor het eindresultaat dat tot op lengte van dagen zal blijven boeien. Als het ontwerp is gesmeed, wordt de looppoort gestraald, geschoopeerd (gemetalliseerd) en nat gelakt en afgewerkt in uw gewenste RAL kleur. En daarna heeft u er jaar na jaar geen omkijken naar.

Kijk ook bij toegangspoorten, vaste hekwerken en balkonhekken