moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt toegangspoorten op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 37 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker

Bent u benieuwd wat Siersmederij Tupker voor u kan betekenen?snelle levering mogelijk

Offerte aanvragen
Toegangspoorten

Wij smeden diverse stijlen toegangspoorten. Van eigen ontworpen stijl, weelderige overvloed tot kunstminnend modern, klassiek, barok, Jugendstil of Amsterdamse school.

Een toegangspoort biedt toegang tot woning, kantoor of park. Vaak het sluitstuk van een ijzeren hekwerk, maar ook als een zichzelf staande toegangspoort. Zoals bij gracht of sloot het geval is. Naast verschillende designs is ook de samenstelling van de toegangspoort belangrijk. Wij verzekeren u gedegen professioneel advies en zorgvuldige plaatsing. Het geheel kunnen wij zelfs in één dag plaatsen.


Onderhoudsvrij

Het ijzer wordt tegen roest behandeld, gestraald, geschoopeerd (gemetalliseerd) en nat gelakt. Het grote voordeel van ijzeren materialen is dat het niet “werkt”, dat wil zeggen krimpen bij koude en uitzetten bij warmte.

Het materiaal wordt afgewerkt in uw gewenste RAL- kleur en voorzien van een dag- en nacht slot. Dit maakt de smeedijzeren toegangspoorten en hekwerken van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN lifelasting: Duurzaam en het onderhoud wordt tot het minimum beperkt.


Dubbel draaiend of schuifpoort

Als het design voor de toegangspoort is gekozen, moet ook het ontwerp worden gerealiseerd. Wordt het één geheel of liever twee vleugels? Dubbel draaiend of een schuifpoort?

Handmatig of elektrisch? En ook de materiaalkeuze is belangrijk. De meeste mensen hebben een voorkeur voor ijzer, maar wij smeden ook aluminium (licht in gewicht en vormvast) en brons. De toegangspoort kan geïntegreerd zijn in het hekwerk, maar ook voorzien worden van ijzeren of gemetselde kolommen al dan niet voorzien van brievenbus en elektronische accessoires als aandrijving, intercom en camera systemen.

Wij werken met eersteklas bedieningsmiddelen. Bedieningsgemak en de gewenste mate van veiligheid bepalen de keuze. Van een eenvoudige drukknopschakelaar tot en met volledig geautomatiseerd. Voor iedere poort hebben wij het juiste sluitwerk en de juiste oplossing.

Kijk ook bij looppoorten, vaste hekwerken en balkonhekken


Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen, WhatsApp of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl