moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt uw product op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Wonen binnen

Ambachtelijk smeedwerk van ijzer zoals bijvoorbeeld ijzeren deuren en ijzeren trappen zijn de lifestyle trend op woongebied. Back to basic. Natuurlijke materialen met een duurzaam karakter. Ze versterken de industriële look waarbij de zorgvuldig gekozen objecten als haard, schoorsteenkap, tafel, schuifdeur, balustrade en trap direct in het oog springen.

Dat betekent ook dat de smeedijzeren objecten perfect gesmeed moeten zijn naar een goed doordacht ontwerp. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze smeedijzeren interieur objecten zorgen voor een ruimtelijke ambiance waar je graag wilt vertoeven. We bieden ruim keus met onze eigen lijn meubilair, verlichting, tafels, haarden, ijzeren deuren, balustrades, trappen en trapleuningen of wij smeden naar eigen of uw ontwerp. Ons ijzer is lifelasting duurzaam en het onderhoud is tot het minimum beperkt.

Balustrades, traphekken, meubilair et cetera orkestreren de architectuur in een huis. En omdat ze een gebruiksfunctie hebben, zijn ze dominant aanwezig. Daarom is het van belang die dominantie in overeenstemming te brengen met de ruimte, de stijl van het huis en de smaak van de bewoners. Het eindresultaat wordt opvallend karakteristiek in positieve zin. Onze kracht ligt in creativiteit en kennis van architectuur. Van klassiek tot modern, van organisch tot eigen stijl.


Wij halen het design van de ruimte, de hierin gebruikte materialen en de aanwezigheid van natuurlijke en/of kunstmatige lichtbronnen naadloos samenvloeien met het uiteindelijke ontwerp van ieder door ons gesmeed interieurobject. Van ijzer, alumiunium of brond. Van balustrade, ijzeren deur, haard, meubilair, trappen, traphekken of –leuning tot verlichting.

Bezoek ook onze site www.ijzerendeuren.nl

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl