moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt unieke binnendeuren op maat"

IJZEREN BINNENDEUREN


TAATSDEUREN

Het zijn bijzondere binnendeuren door het unieke draaisysteem dat zowel naar binnen als buiten opengedraaid kan worden. Met een deurdranger is een taatsdeur in twee varianten open te zetten met een 90 graden stop. Een klein zetje volstaat om de taatsdeur elegant naar het 0 punt te laten draaien. En dan zijn er ook de draaideuren, kaderdeuren, tussendeuren, kozijndeuren en een scheidingswand van staal.

KOZIJNDEUREN

Het kozijn kan zowel van hout als van ijzer zijn. Met andere woorden: een ijzeren deur past ook in een bestaand houten kozijn. De gewenste industriële look bij een schuifdeur wordt versterkt als de wielen en de rails in het zicht blijven.

SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren kunnen ook weggeschoven worden in een wand. Nieuwbouw leent zich hier erg goed voor. Schuifdeuren zorgen voor een luxueuze grandeur.

Met een ijzeren binnendeur creëer je ruimte en sfeer in je huis, alsof er een natuurlijke upgrade heeft plaatsgevonden.

Simpelweg omdat het exclusief oogt en een ijzeren deur karakter toont. Een ijzeren deur is prachtig als scheidingswand, terwijl een ijzer-glas combinatie juist een extra dimensie toevoegt aan het ruimtelijke effect vanwege de doorkijk.

Met een ijzeren deur wordt de ruimte goed benut.

Een ijzeren deur kan worden gekaderd. Het is het spel van design en spelen met de ruimte waarin het moet functioneren. Zo tovert een ijzeren deur met glas (gelaagd veiligheidsglas 33.2 PVB) tot op de grond je stulp in een residence.

De industriële look vraagt om een afwerking in de donkere was waardoor deze gewaarborgd is en de klassieke look om afwerking in een RAL of Sikkens -kleur.

Naast het Tupker profiel zijn alle profielen zoals het stoeltjes-profiel, U-profiel, T-profiel of Jansen profiel leverbaar.Kijk ook eens bij ijzeren buitendeuren.


Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

Telefoon: 035 6021552

WhatsApp: 06-44025071

E-mail: info@tupker.nl

Adres: Zuidergracht 50,

3763 LW te Soest

Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan! 


Vrijblijvende offerte aanvragen


100% maatwerk  
Uniek ontwerpen
Snelle levering mogelijk

Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Unieke 
ontwerpen
Uniciteit;
een echte Tupker