moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt binnendeuren op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 37 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker

Bent u benieuwd wat Siersmederij Tupker voor u kan betekenen?Snelle levering mogelijk!

Offerte aanvragen
IJzeren binnendeuren

Met een ijzeren binnendeur creëer je ruimte en sfeer in je huis, alsof er een natuurlijke upgrade heeft plaatsgevonden.
Simpelweg omdat het exclusief oogt en een ijzeren deur karakter toont. Een ijzeren deur is prachtig als scheidingswand, terwijl een ijzer-glas combinatie juist een extra dimensie toevoegt aan het ruimtelijke effect vanwege de doorkijk.

Met een ijzeren deur wordt de ruimte goed benut.

Het kozijn kan zowel van hout als van ijzer zijn. Met andere woorden: een ijzeren deur past ook in een bestaand houten kozijn. De gewenste industriële look bij een schuifdeur wordt versterkt als de wielen en de rails in het zicht blijven.


Schuifdeuren kunnen ook weggeschoven worden in een wand. Nieuwbouw leent zich hier erg goed voor. Taatsdeuren zorgen voor een luxueuze grandeur.


Het zijn meestal binnendeuren door het unieke draaisysteem dat zowel naar binnen als buiten opengedraaid kan worden. Met deurdranger is een taatsdeur in twee varianten open te zetten met een 90 graden stop. Een klein zetje volstaat om de taatsdeur elegant naar het 0 punt te laten draaien. En dan zijn er ook de draaideuren, kaderdeuren, tussendeuren, kozijndeuren en een scheidingswand van staal.


Een ijzeren deur kan worden gekaderd. Het is het spel van design en spelen met de ruimte waarin het moet functioneren. Zo tovert een ijzeren deur met glas (gelaagd veiligheidsglas 33.2 PVB) tot op de grond je stulp in een residence.

De industriele look vraagt om een afwerking als onbehandeld ijzer, de klassieke look om afwerking in een RAL -kleur. Naast het Tupker profiel zijn alle profielen zoals het stoeltjes-profiel, U-profiel, T-profiel of Jansen profiel leverbaar.

Kijk ook bij ijzeren buitendeuren en ijzeren schuifdeuren

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen, WhatsApp of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl