moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt schuifdeuren op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
IJzeren schuifdeuren

De natuur vormt een natuurlijke inspiratie bron. Daarom zijn ijzeren deuren in combinatie met glas ook zo mooi door de lichtinval en de doorkijk. Bovendien laat het meer ruimte voor creativiteit.
In het interieur sluiten ijzeren schuifdeuren ook prachtig aan bij woonaccessoires als ijzeren trappen, trapleuning, vide, balustrades, schoorsteenkap of haard. Met gesmede doken (bevestigingsbouten) voor een robuuste look met ijzer dat is afgewerkt als onbehandeld ijzer of in de was. Het is de kunst van het weglaten. Back to basic, back to puur. Team Tupker geeft als geen ander inhoud aan Less is More.

De schuifdeur met doorlopende ruit of ijzeren platen kan dienen als binnendeur, buitendeur, tussenwand of scheidingswand. Schuifdeuren kunnen ook weggeschoven worden in een wand. Dit is in het ontwerp van een nieuwbouw woning erg makkelijk in te plannen.


In de uitvoering heeft u volop keuze. Qua type ijzeren deur, de kader zetting, bovenlicht, een bijzondere kleur of het profiel. Wij werken ook met Agentor Retrosteed ® (gestandaardiseerde kliklatten) en Forster Presto systeemprofielen. Het team van Kunst-siersmederij Rein Tupker & ZN is vakkundig. U krijgt van ons een grondig advies, uitstekende service en gegarandeerd authentiek vakmanschap.

Kijk ook bij ijzeren binnendeuren en ijzeren buitendeuren