moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt trappen op maat"

Hoogste
kwaliteit
Onze
expertise
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Speciaal voor u
ontworpen
Uitstekende
service
Vrijwel geen
onderhoud
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Trappen

Stairway to heaven
Ambachtelijk smeedwerk van ijzer zoals een ijzeren trap is bij uitstek een lifestyle eyecatcher. Bovendien is het gemaakt van natuurlijk materiaal en tegelijkertijd duurzaam en onderhoudsvrij. Een ijzeren trap kan alleen van ijzer gesmeed worden, maar ook in combinatie met hout of natuursteen. Een trap kan open zijn of dicht, recht (steektrap) of rond (draaitrap/wenteltrap). Alles wordt gesmeed naar wens van de bewoner of beheerder.

Een ijzeren trap versterkt het ruimtelijke effect en wordt veel gebruikt bij een vide. Bovendien biedt een ijzeren trap met aanvullingen als trapleuning en/of een balustrade legio design mogelijkheden. Design die wij graag visualiseren naar een goed doordacht ontwerp.


Naast ijzeren trappen die bedoeld zijn als eyecatcher, omdat ze een belangrijke rol in de aankleding spelen valt ook te denken aan keldertrappen of brandtrappen. Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN maakt trappen voor buiten en binnen.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl