moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt haarden op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Haarden

Eigen haard is goud waard
Een smeedijzeren haard als warmtebron of als sfeermaker. Wij maken van iedere haard een lumineus schouwspel. Of het in een klassieke vormgeving moet zijn of in een verrassend moderne vormgeving. Zo hebben we bij onze eigen lijn ijzeren deuren een prachtige haard ontworpen. Geheel in lijn met het strakke ontwerp van de ijzeren deur/wand voorzien van glas. Hierbij is de ijzeren haard in het ontwerp geïntegreerd en kan naar believen van smal tot breed, van laag tot hoog worden gesmeed.

Onze ijzeren open haarden kunnen gesmeed worden voor gebruik met hout, kolen, elektrisch of gas. Inbouw of opbouw. Elke open haard wordt op maakt gemaakt met een verlopend rookkanaal tot aan het bestaande schouwkanaal. En ook een afwerking met hout of steen behoort tot de mogelijkheden. We spreken over een open haard, maar maken ook schouw, schoorsteenkap en fornuis. Ons assortiment omvat ook terrashaarden en prachtige accessoires als een voorzethaard, een haardtang en houtkorf.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl