moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt uw product op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Wonen buiten

Het grote voordeel van het gebruik van ijzer, aluminium of brons voor buiten is de duurzaamheid.
Deze materialen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, omdat er geen werking optreedt van koude en warmte. Een ander groot voordeel is het veiligheidsaspect. Omdat onze materialen zo duurzaam en vormvast zijn, zijn ze ook volledig betrouwbaar. En als wij het smeden tot het gewenste object, dan smeden we het perfect op maat en behandelen het materiaal zo, dat het in topkwaliteit is en blijft. Dit geldt ook voor de andere materialen die wij in een ontwerp toe moeten passen, zoals metselwerk.

Mega divers assortiment

Ons assortiment voor “wonen buiten” is heel divers. Tuinmeubilair zoals tafels, stoelen en banken, al dan niet verwerkt met hout. Tuinfakkels, buitenverlichting, buitenhaard en schoorsteenkap, carport of overkapping, ijzeren paviljoen, veranda, serre, tuinprieel en windscherm. Maar ook opvallende details aan de woning of het kantoor als een ijzeren of bronzen deurklopper. En wat te denken van brugleuningen en ijzeren beveiligingsobjecten als deurgrepen, raambeveiliging en poorten. Noem het en wij smeden het, zoals ook sculpturen zoals zonnewijzers. Wij kunnen het voor u ontwerpen of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

Onderhoudsvrij

Wij behandelen het ijzer tegen roest. Daarna wordt het ijzer gestraald, geschoopeerd (een speciale methode van metalliseren genoemd naar de Zwitserse uitvinder) en nat gelakt en afgewerkt in een RAL of Sikkens kleur naar keuze. We zorgen er tevens voor dat alle objecten bij u geleverd en geplaatst worden.

Bezoek ook onze website www.toegangspoort.com

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl