moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt unieke buitendeuren op maat"

IJZEREN BUITENDEUREN

De kracht van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN ligt in het unieke maatwerk, hierdoor heeft u uw eigen inbreng en kunt u deuren geheel zelf samenstellen. Naar voorbeeld of naar eigen ontwerp, maar altijd volledig op maat gemaakt en in harmonie met het exterieur.

De ingang van een huis of kantoor is belangrijk. Het is uw visitekaartje.

Vertrouw op de creativiteit en het vakmanschap van Tupker’s team. Als het design voor de ijzeren buitendeur(en) gekozen is, dan is het van belang om de juiste maatvoeringen bij uw woning of kantoor op te nemen.

 

Bij ijzeren buitendeuren is er keuze uit scharnierdeuren, harmonicadeuren, openslaande deuren, een tochtportaal, een overkapping, een serre of een veranda (denk ook aan een windscherm, scheidingswand).

 

Tegenwoordig zijn er innovatieve stalen profielen met een zogenaamde ‘thermische onderbreking’ van kunststof. Een ingenieus systeem, waardoor de buiten- en binnenzijde geen contact meer hebben. Het ontbreken van een thermische brug zorgt in combinatie met dubbel of triple glas voor uitstekende isolerende kwaliteiten van een stalen pui. De spouw wordt gevuld met edelgas.  Er is amper warmteverlies, dus zo bespaart uw stalen buitenpui kosten voor verwarming.

De coating zorgt ervoor dat de warmtestraling binnen, zoals van een radiator, wordt gereflecteerd en daardoor terugstroomt in de woning. In de winter wordt de warmtestraling van de zon doorgelaten, maar in de zomer daarentegen geweerd. Deze metaalcoating is vrijwel onzichtbaar. Let maar eens op bij nieuwbouwwoningen na 1996 waarbij dit speciale glas is toegepast. De gasvulling is niet schadelijk voor mens en milieu. Het zorgt ervoor dat kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnen ruit en andersom.

Het ijzer wordt tegen roest behandeld, gestraald, geschoopeerd (gemetalliseerd), voorzien van een primer laag en wordt 2-componenten nat gelakt of gepoedercoat. Afgewerkt in uw gewenste kleur en voorzien van een dag- en nacht slot. Uiteraard leverbaar in het Tupker profiel en gezien de vereiste constructie voor het weren van buitenlucht, bijna ieder ander gewenst profiel. Dat maakt dat de ijzeren deuren van Tupker handig in gebruik zijn en onderhoudsvrij.

 

Kijk ook bij ijzeren binnendeuren en ijzeren schuifdeuren.Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

 

Telefoon: 035 6021552

WhatsApp: 06-44025071

E-mail: info@tupker.nl

Adres: Zuidergracht 50,

3763 LW te SoestVraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan!


Vrijblijvende offerte aanvragen


100% maatwerk
Uniek ontwerpen
Snelle levering mogelijk


Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Unieke 
ontwerpen
Uniciteit;
een echte Tupker