moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt hekwerken op maat"

Kennis
professionaliteit

Kennis
professionaliteit

Kennis
professionaliteit

Kennis
professionaliteit

Geïsoleerde ijzeren deuren

Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN heeft een eigen lijn voor ijzeren deuren. Kenmerkend is de strakke pure vormgeving met details van ambachtelijk smeedwerk.
Dit ontwerp heeft een bijzondere uitstraling, een unieke match tussen authentiek vakmanschap en de laatste technische ontwikkelingen. Een moderne of klassieke woning krijgt met deze ijzeren deur een heel eigentijds aanzicht. Dat nooit gaat vervelen, omdat door het werken met duurzame materialen een oogstrelend resultaat wordt bereikt.

Geïsoleerde ijzeren deuren en kozijnen zorgen ervoor dat de kou wordt geweerd en er geen condensvorming kan ontstaan. Bovendien is er optimale stevigheid zoals van een staalprofiel verwacht mag worden. IJzer is ook bestand tegen mechanische beschadigingen. Ons Tupker profiel is uitermate geschikt voor gebruik in alle openbare ruimtes, zakelijke ruimtes en woningen. Evenals de meeste andere profielen zoals het Jansen profiel, T-profiel of U-profiel. Zowel de binnen- als de buitenzijde is van ijzer, gelast, geschoopeerd en gecoat waardoor de ramen en de deuren uit één stuk zijn. Kortom solide, decoratief en duurzaam.


Geïsoleerde deuren zijn er als schuifdeur, draaideur, kaderdeur, scheidingswand, raamkozijn, pui, tochtportaal, overkapping, serre, tuindeur of veranda. De materiaal specifieke eigenschappen die ijzer te bieden heeft, vertalen zich in nieuwe, interessante perspectieven op het gebied van dimensionering, brandveiligheid toepassingen, inbraak werende constructies en geluidsisolatie. Verder omvat ons uitgebreide aanbod ook nog thermisch geïsoleerde systemen en profielen uit roestvast staal.

Kijk ook bij ijzeren binnendeuren en ijzeren schuifdeuren