moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN realiseert uw ontwerp"

VERANDA'S / CARPORTS / SERRE'S

Wij zijn de juiste partner voor smeedijzeren veranda’s.
Veranda is een verzamelnaam voor overkappingen buiten.

Zoals een carport, tuinprieel, pergola, ijzeren paviljoen, serre, windscherm. Wij werken met ijzer, aluminium, brons, bladgoud en eersteklas materialen als glas (gelaagd veiligheidsglas PVB of HR ISO glas). En wij verzekeren u gedegen professioneel advies en zorgvuldige smeedwerk en plaatsing.


Wij vervaardigen diverse stijlen: natuurlijke motieven, van klassiek tot moderne architectuur en creatieve vormgeving. Iedere veranda wordt zodanig bewerkt dat het duurzaam is en het onderhoud tot het minimum is gereduceerd. Dit houdt in stralen, schooperen (metalliseren) en nat aflakken in blanke lak of een door u gewenste RAL-kleur. Plaatsen behoort tot de mogelijkheden evenals bijbehorend metselwerk.


Een smeedijzeren veranda waarborgt kwaliteit en duurzaamheid, omdat er geen werking optreedt van koude en warmte en ook het onderhoud als nihil kan worden beschouwd.

Vragen
Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen, WhatsApp of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl

Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan! 


Vrijblijvende offerte aanvragen

100% maatwerk  
Uniek ontwerpen
Snelle levering mogelijk


Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Uitstekende
service
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker