moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt veranda's op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Veranda's

Wij zijn de juiste partner voor smeedijzeren veranda’s.
Veranda is een verzamelnaam voor overkappingen buiten. Zoals een carport, tuinprieel, pergola, ijzeren paviljoen, serre, windscherm. Wij werken met ijzer, aluminium, brons, bladgoud en eersteklas materialen als glas (gelaagd veiligheidsglas PVB of HR ISOglas). En wij verzekeren u gedegen professioneel advies en zorgvuldige smeedwerk en plaatsing.

Wij vervaardigen diverse stijlen: natuurlijke motieven, van klassiek tot moderne architectuur en creatieve vormgeving. Iedere veranda wordt zodanig bewerkt dat het duurzaam is en het onderhoud tot het minimum is gereduceerd. Dit houdt in stralen, schooperen (metalliseren) en nat aflakken in blanke lak of een door u gewenste RAL-kleur. Plaatsen behoord tot de mogelijkheden evenals bijbehorend metselwerk.


Een smeedijzeren veranda waarborgt kwaliteit en duurzaamheid, omdat er geen werking optreedt van koude en warmte en ook het onderhoud als nihil kan worden beschouwd.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl