moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt uw product op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Overig

Design objecten
Wat u wilt, smeden wij. Wij beheersen de ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst. We werken met ijzer, aluminium en brons, bladgoud en voegen soms andere natuurlijke materialen toe als versteend hout en fossielen. Daarom kunnen we ieder gewenst object smeden voor particulier of bedrijf, want alles is te verwoorden in duurzaam smeedwerk. Dat kan naar eigen ontwerp zijn of vrij werk. En als dat ontwerp is gesmeed en getuigt van duurzaam vakmanschap, is het een lust voor het oog.

Bij smeedwerk kunt u denken aan een kunstobject, sculptuur, sfeermakers, terrasbranders, scheidingswand, vuurkorf et cetera.

Onderhoudsvrij

Wij behandelen het ijzer tegen roest. Daarna wordt het ijzer gestraald, geschoopeerd (een speciale methode van metalliseren genoemd naar de Zwitserse uitvinder) en nat gelakt en afgewerkt in een RAL of Sikkens kleur naar keuze. We zorgen er tevens voor dat alle objecten bij u geleverd en geplaatst worden.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl