moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt kunst op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 37 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker

Kunst

Wij beheersen de ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst. Daarom smeden we ook heel graag sculpturen voor particulieren en bedrijven, want alles is te verwoorden in duurzaam smeedwerk.
Dat kan naar eigen ontwerp zijn of vrij werk. En als dat ontwerp is gesmeed en getuigt van duurzaam vakmanschap, is het een lust voor het oog.

Bij sculpturen wordt veel gebruik gemaakt van brons. Beelden van brons zijn heel populair. Zij geven een extra dimensie aan tuin, park, landschap, binnenplaats, living room of kantoor. Het zegt iets over de woning, over de bestemming of over de verrichte werkzaamheden. Het staat symbool voor “iets”. En dat “iets” smeden wij in de juiste vorm. We creëren een prachtige symboliek in 3D.

Een sculptuur kan een Torso, een kunst object of wand decoratie zijn. Maar ook hand gesmede decoratie objecten ter opluistering van hekwerk of huis. Design schalen voor binnen of buiten en verlichting als kunstobject behoort tot de mogelijkheden. We werken met ijzer, aluminium en brons, bladgoud en voegen soms andere natuurlijke materialen toe als versteend hout en fossielen. Voor de televisie hebben we al meerdere malen een trofee mogen maken.


De natuur is voor ons een onuitputtelijke bron van inspiratie. We beseffen dat ieders budget niet onuitputtelijk is en weten de perfecte smeedwerk match te vinden met optimaal binnen budget.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl