moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt kunst op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 37 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker

Bent u benieuwd wat Siersmederij Tupker voor u kan betekenen?Snelle levering mogelijk!

Offerte aanvragen
Sculpturen

Wij beheersen de ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst. Daarom smeden we ook heel graag sculpturen voor particulieren en bedrijven, want alles is te verwoorden in duurzaam smeedwerk.

Dat kan naar eigen ontwerp zijn of vrij werk. En als dat ontwerp is gesmeed en getuigt van duurzaam vakmanschap, is het een lust voor het oog.


Bij sculpturen wordt veel gebruik gemaakt van brons. Beelden van brons zijn heel populair. Zij geven een extra dimensie aan tuin, park, landschap, binnenplaats, living room of kantoor. Het zegt iets over de woning, over de bestemming of over de verrichte werkzaamheden. Het staat symbool voor “iets”. En dat “iets” smeden wij in de juiste vorm. We creëren een prachtige symboliek in 3D.

Een sculptuur kan een Torso, een kunstobject of wanddecoratie zijn. Maar ook handgesmede decoratieve objecten ter opluistering van hekwerk of huis. Design schalen voor binnen of buiten en verlichting als kunstobject behoort tot de mogelijkheden. We werken met ijzer, aluminium, brons, bladgoud en voegen soms andere natuurlijke materialen toe zoals versteend hout en fossielen. Voor de tv hebben we al meerdere malen een trofee mogen maken.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen, WhatsApp of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl