moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt grafmonumenten op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Grafmonumenten

Wij zijn expert in het bedenken, meedenken en het smeden van grafmonumenten.
Wij helpen u graag het graf van uw dierbare van een persoonlijke noot te voorzien. Een gedachte, herinnering, gevoel, beleving, de favoriete sport of hobby, een wens of identiteit wordt in een kunstwerk zichtbaar. En in het kunstwerk moet het idee zo zijn vertolkt, dat de juiste snaar wordt getroffen. Dat is de specialiteit Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN. Wij weten de wens in de juiste vorm te smeden, waardoor er een prachtig beeld, grafmonument, ontstaat. Driedimensionaal of vlak. Voor nu en voor later. Tastbaar voor jezelf en zichtbaar voor anderen.

U heeft keuze uit ijzeren of bronzen grafmonumenten, al dan niet in combinatie met steen, hout of glas. Een grafmonument kan bestaan uit sierlijk smeedwerk als omlijsting van de grafplaat, een gesmeed kunstobject als bijvoorbeeld de symbolen vogel, vlinder, bloem, kruis of de favoriete hobby als fiets, tennisracket, penseel. Al of niet met ingegraveerde tekst of sierlijk gesmede tekstletters. Een grafmonument kan ook een verlichtingsobject zijn. U ziet: we bieden oneindig veel mogelijkheden om de herinnering in een persoonlijke vorm tastbaar te maken.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl