moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt bijzondere grafmonumenten voor een mooi afscheid"

GRAFMONUMENTEN

Wij denken graag met u mee voor het ontwerpen en smeden van een grafmonument en helpen u graag het graf van uw dierbare van een persoonlijke noot te voorzien.

Een gedachte, herinnering, gevoel, beleving, de favoriete sport of hobby, een wens of identiteit wordt in een kunstwerk zichtbaar. En in het kunstwerk moet het idee zo zijn vertolkt, dat de juiste snaar wordt getroffen. Dat is de specialiteit Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN.


Wij weten de wens in de juiste vorm te smeden, waardoor er een prachtig beeld, grafmonument, ontstaat. Driedimensionaal of vlak. Voor nu en voor later. Tastbaar voor jezelf en zichtbaar voor anderen.


U heeft keuze uit ijzeren of bronzen grafmonumenten, al dan niet in combinatie met steen, hout of glas. Een grafmonument kan bestaan uit sierlijk smeedwerk als omlijsting van de grafplaat, een gesmeed kunstobject als bijvoorbeeld de symbolen vogel, vlinder, bloem, kruis of de favoriete hobby als fiets, tennisracket, penseel. Al of niet met ingegraveerde tekst of sierlijk gesmede tekst letters.


Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl
Adres: Zuidergracht 50,
3763 LW te Soest


Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan! 


Vrijblijvende offerte aanvragen

100% maatwerk  
Uniek ontwerpen
Snelle levering mogelijk


Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker