moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt kerkwerken op maat"

KERKWERK

Kerken zijn onlosmakelijk verbonden met smeedwerk. Ambachtelijk smeedwerk hoort bij een kerk.
We vinden hekwerken rondom de kerk voor het afbakenen van het terrein, voor het aangeven van scheidingslijnen en tegelijkertijd ter bescherming van de kerk en zijn volgers.


De deuren zijn vaak van smeedijzer en zo van hout, dan toch voorzien van hang- en sluitwerk aangevuld met deurkloppers. En in de kerk wordt gebruik gemaakt van smeedijzeren deuren en hekwerken.

Het mooie aan een hekwerk is dat het is af te sluiten en ten allen tijde past in de ambiance en ook waar nodig volledige doorkijk kan bieden. Maar ook de wandverlichting en de immense kroonluchters, het doopvont, de kandelaars, wapen, vlag of embleem, liturgisch vaatwerk als ciborie, kruisen, ornamenten, preekstoel, raamwerk, lezenaar, muziekstandaard, roosters en het mededelingenbord. Dit en meer hoort bij kerkwerk dat Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN kan vervaardigen.


Wij smeden iedere gewenste stijl kerkwerk. Wij ontwerpen of smeden naar ontwerp. Altijd geheel in lijn met de architectonische vormgeving van de kerk en het interieur. Referentie is de kathedraal van Hulst waar wij het hekwerk voor hebben gesmeed en geplaatst. Ook het smeedijzeren hekwerk rondom de kerk in Boxtel heeft onze smederij verzorgd. Diverse malen krijgen we de opdracht voor het smeden van interieur objecten en van kandelaars en doopvont tot de totale inrichting van de gehele ruimte. Vaak werken wij bij grote projecten samen met een architect voor nieuw en te restaureren kerkwerk. Het materiaal waar we bij kerkwerk mee werken is smeedijzer, brons of messing.


Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl
Adres: Zuidergracht 50,
3763 LW te SoestVraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan! 


Vrijblijvende offerte aanvragen

100% maatwerk  
Uniek ontwerpen
Snelle levering mogelijk

Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker