moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt uw product op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Restauratie

IJzer smeden om te kunnen restaureren vraagt om een geoefende hand.
En om dat ijzer of brons of messing onopvallend te verwerken in het te restaureren pand of object vraagt om de meesterhand. Om kennis, kunde, inzicht en een creatieve geest. Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN beheerst deze ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst om te kunnen restaureren zoals het ooit was bedoeld door de maker. Ieder door ons gerestaureerd pand of object getuigt van duurzaam vakmanschap.

Wij hebben onder andere restauratie werkzaamheden uitgevoerd voor het Scheepvaarthuis, het Centraal Station in Amsterdam, de Rode Olifant in Den Haag, de watertoren in Domburg en business school Nijenrode.


Wij zijn de juiste partner voor de restauratie van toegangspoorten en hekwerken, gevelletters en gevelversiering, traphekken, obelisken en ornamenten, prieel, bronzen objecten, met of zonder bladgoud, et cetera. Wij verzekeren u gedegen professioneel advies en zorgvuldige smeedwerk en plaatsing.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl