Project Soest - Samenspel van lijnen

Vlak bij de Utrechtse Heuvelrug ligt een nieuwe villawijk midden in het bos. De villa’s hebben de uitstraling van de neoclassicistische bouwkunst aan het eind van de negentiende eeuw. De inspiratie hiervoor kreeg architect Goran Zivkovic van een stationsgebouwtje in de buurt dat dateert uit dezelfde tijd. We nemen een kijkje bij één van de huizen die gereed zijn. De bewoners wilden van dit huis vooral een thuis maken. Dat betekende veel maatwerk, zodat ze echt een persoonlijke stempel op het huis konden drukken. Een belangrijk aspect hiervan waren de stalen trapleuningen, videhekken en stalen binnendeuren van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.