Sculpturen en zonnewijzers

Wij werken met ijzer, brons, messing, koper en bladgoud/zilver en voegen soms andere natuurlijke materialen toe zoals versteend hout en fossielen.

Een sculptuur of zonnewijzer zegt iets over iemand. Het geeft een ervaring en/of persoonlijke smaak weer. Het staat symbool voor iets. En dat is precies wat wij in de juiste vorm smeden.

Wist je dat Pascal Tupker de jongste Meestersmid van Nederland is? Hierdoor beheerst hij de ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst als geen ander en ben je verzekerd van vakwerk.

Bekijk de volgende productcategorieën:

Sculpturen

IJzer en brons
Design
Ervaring

Spelen met ijzer en brons

Sculpturen van ijzer of brons, in diverse maten en met of zonder sokkel. Geheel naar eigen ontwerp, van klassiek tot modern.

Een sculptuur zegt iets over iemand. Het geeft een ervaring en/of persoonlijke smaak weer. Het staat symbool voor iets. En dat is precies wat wij in de juiste vorm smeden.

Design

Een sculptuur kan een Torso, een kunstobject of wanddecoratie zijn. Design voor binnen of buiten behoort tot de mogelijkheden. We werken met ijzer, brons, messing en bladgoud/zilver en voegen soms andere natuurlijke materialen toe zoals versteend hout en fossielen.

Ervaring

Wist je dat onze smederij al ruim 40 jaar bestaat? Hierdoor beheersen wij de ambachtelijke vaardigheden als geen ander en weet u zeker dat de juiste handen jouw project vervaardigen. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Niet voor niets komen onze klanten uit alle uithoeken van Nederland en daarbuiten. Voor de hoogwaardige afwerking en persoonlijke service.

Zonnewijzers

Smeden en tijd
Kunst
Materiaal

Smeden en tijd

Smeden doet de mens al van oudsher en zo ook bestaat de zonnewijzer al heel lang. Hoe leuk is het om met een ontwerp uit de oudheid een beetje terug te gaan in de tijd? Door onze prachtige smeedijzeren zonnewijzers kan je met behulp van de zon de tijd zien.

Kunst

Een zonnewijzer kan driedimensionaal gesmeed worden of vlak. Deze zonnewijzer is de meest natuurvriendelijke klok die er bestaat. Maar het is bovenal een kunstobject dat tot de verbeelding spreekt en iedere tuin of park een extra dimensie geeft.

Materiaal

Van ijzer of brons en in diverse maten met of zonder sokkel. Bij een sokkel kan je denken aan siersmeedwerk of aan steen.  Welke stijl en materiaal spreekt jou aan? Naast zonnewijzers smeden wij ook windwijzers.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.