Trap

Voor welke stijl je ook kiest, wij maken trappen, leuningen en traphekken voor buiten en binnen.

IJzer of brons is bij uitstek een eyecatcher. Bovendien is het een natuurlijk materiaal, duurzaam en onderhoudsvrij.

Het versterkt het ruimtelijke effect. Bovendien bieden onze trappen, trapleuningen en/of balustrades enorm veel designmogelijkheden. Design welke wij graag uitwerken naar een doordacht ontwerp zonder af te doen aan de omgeving.

Naast ijzeren trappen behoort het maken van bijvoorbeeld keldertrappen of brandtrappen ook tot de mogelijkheden.

IJzeren trappen
Oneindige mogelijkheden
Ambacht

Stalen trappen

Een trap kan open zijn of dicht, recht (steektrap) of rond (draaitrap/wenteltrap). Alles wordt gesmeed naar wens van de bewoner of beheerder. Een Stalen trap kan ook in combinatie met hout of natuursteen worden vervaardigd. Het samenspel tussen de verschillende materialen zorgt voor een totaal plaatje. Een uniek vervaardigde trap zal hierdoor juist de eyecatcher van de ruimte worden. 

Oneindige mogelijkheden

Elke situatie vraagt om een andere vormgeving. Waar en hoe zal de trap geplaats worden? Op welke manier wordt deze belast? Wij denken mee in dit unieke proces, van het begin tot eind, van ontwerp tot plaatsing.
Jouw ideeën vertalen wij naar een functioneel ontwerp. Geheel naar eigen smaak, de opties en mogelijkheden zijn oneindig.

Onze ambachtelijke liefde

Wist je dat onze smederij al ruim 40 jaar ervaring heeft bestaat? Hierdoor beheersen wij de ambachtelijke vaardigheden als geen ander en weet je zeker dat de juiste handen jouw project vervaardigen. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Wij staan voor hoogwaardige afwerking en persoonlijke service. Niet voor niets komen onze klanten uit alle uithoeken van Nederland en daarbuiten.

85 voorbeelden
Klik voor detail

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.