Trap en traphek

Voor welke stijl je ook kiest, wij maken trappen, leuningen en traphekken voor buiten en binnen.

IJzer of brons is bij uitstek een eyecatcher. Bovendien is het een natuurlijk materiaal, duurzaam en onderhoudsvrij.

Het versterkt het ruimtelijke effect. Bovendien bieden onze trappen, trapleuningen en/of balustrades enorm veel designmogelijkheden. Design welke wij graag uitwerken naar een doordacht ontwerp zonder af te doen aan de omgeving.

Naast ijzeren trappen behoort het maken van bijvoorbeeld keldertrappen of brandtrappen ook tot de mogelijkheden.

Bekijk de volgende productcategorieën:

Trappen

IJzeren trappen
Oneindige mogelijkheden
Ambacht

Stalen trappen

Een trap kan open zijn of dicht, recht (steektrap) of rond (draaitrap/wenteltrap). Alles wordt gesmeed naar wens van de bewoner of beheerder. Een Stalen trap kan ook in combinatie met hout of natuursteen worden vervaardigd. Het samenspel tussen de verschillende materialen zorgt voor een totaal plaatje. Een uniek vervaardigde trap zal hierdoor juist de eyecatcher van de ruimte worden. 

Oneindige mogelijkheden

Elke situatie vraagt om een andere vormgeving. Waar en hoe zal de trap geplaats worden? Op welke manier wordt deze belast? Wij denken mee in dit unieke proces, van het begin tot eind, van ontwerp tot plaatsing.
Jouw ideeën vertalen wij naar een functioneel ontwerp. Geheel naar eigen smaak, de opties en mogelijkheden zijn oneindig.

Onze ambachtelijke liefde

Wist je dat onze smederij al ruim 40 jaar ervaring heeft bestaat? Hierdoor beheersen wij de ambachtelijke vaardigheden als geen ander en weet je zeker dat de juiste handen jouw project vervaardigen. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Wij staan voor hoogwaardige afwerking en persoonlijke service. Niet voor niets komen onze klanten uit alle uithoeken van Nederland en daarbuiten.

Trapleuningen en traphekken

Ons ontwerp
Materialen
Showroom

Ons ontwerp geeft passend houvast

Juist met ijzer of brons kun je spelen met de vorm. Smeden van fijn tot robuust, van frivool tot strak, van klassiek tot modern, van rond tot hoekig. Bij het ontwerp van een trapleuning of videhek is er alle vrijheid en worden de meest bijzondere krullen, organische bloemen/takken en vergulde details gecreëerd. Niets is onmogelijk. Hierdoor kun je in elke woning, in elk bedrijfspand of monument een geheel passende oplossing samenstellen welke niets afdoet aan het geheel. Sterker nog, het brengt de ruimtes samen.

Jij ervaart de voordelen van de materialen die wij gebruiken

Het grote voordeel van het gebruik van ijzer of brons is de duurzaamheid en het veiligheidsaspect.  Omdat onze materialen zo duurzaam en vormvast zijn, zijn ze ook volledig betrouwbaar. Als wij het smeden tot het gewenste object, dan smeden we het perfect op maat en behandelen het materiaal zo, dat het in topkwaliteit is en blijft. Dit geldt ook voor de andere materialen die wij in een ontwerp toe passen.

Showroom en beeldentuin

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse tastbare voorbeelden de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo laten wij graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar inkijken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.