Bronzen deuren

Bij Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn vervaardigen wij echte bronzen binnendeuren. Wij hebben maanden gewerkt aan het meest exclusieve, hoogwaardige en tijdloze eindresultaat. Hier zijn we dan ook enorm trots op. Onze bronzen deuren zijn gemaakt van 100% Non-ferrometaal. De uitstraling van bronzen deuren is adembenemend en daarnaast vergt dit materiaal geen oppervlakte behandeling. Bronzen deuren zijn niet zomaar deuren het zijn deuren met passie en elegantie, en dit ervaar je elke dag weer. 

VEROUDERD BRONS

Bronzen deuren zijn niet te verwarren met een Stalen deur die wordt afgewerkt in een Brons, Messing of gouden coating. De deuren worden vervaardigd van puur en eerlijk materiaal, brons tot in de diepste kern van de deur. Door alleen het gebruik van 100% Non-ferrometaal, kunnen wij deze op verschillende manieren patineren. Kies je voor de verouderde look of een prachtige goudteint? De keuze is enorm.

BRONZEN DEUR OP MAAT

Onze stalen en bronzen deuren vervaardigen wij geheel op maat in onze smederij in Soest. Zo kies je een eigen roedeverdeling, denk hierbij aan een strakke rechte vlakverdeling, of een deur ingevuld met gesmede krullen, maar ook een toogdeur of een roedeverdeling met een ronding behoren tot de mogelijkheden.

BIJZONDERE BRONZEN DEUREN

Normaliter verschilt de voor- en achterkant van de deur. Door ons eigen samengestelde profiel heeft de deur geen voor- en achterkant meer. Alle tweede de zijdes zijn gelijk aan elkaar, hierdoor hoef je niet meer te kiezen welke kant je in welke ruimte wil hebben. Dit geldt voor elk type deur, denk hierbij aan; Taatsdeur, schuifdeur of een kozijndeur (ook wel scharnierdeur genoemd).

Types bronzen deuren:

Showroom in soest

Al onze stalen en bronzen deuren worden met de hoogste kwaliteit vervaardigd en afgewerkt. Ons motto is; het kleinste detail maakt het van een deur een Chique en oogstrelende deur. Dit is waar wij als bedrijf voor staan. Doordat alle deuren in onze smederij in Nederland worden vervaardigd, nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen. Je bent van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. Hier kun je zelf zien hoe de deuren met passie en liefde voor het vak gemaakt worden.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.