BRONZEN DEUREN

Zoek je naar een luxer alternatief voor stalen binnendeuren? De bronzen deuren met glas van Smederij Tupker zijn ontwikkeld met een exclusieve, hoogwaardige en tijdloze uitstraling. Er komt geen staal aan te pas, enkel brons en messing. Zowel als taatsdeur, schuifdeur en scharnierdeur op maat gemaakt uitvoerbaar! Deze deuren worden niet gecoat of geverfd, maar deze adembenemende uitstraling is een combinatie van het geheim van de smid en handwerk. Dit zie je elke dag weer terug in de passie en elegantie van de afwerking. Ontwerpen, smeden en plaatsen van elk gewenst project en object behoort al ruim 40 jaar tot onze ervaring. Of er nu gekozen wordt voor modern of klassiek, bij smederij Tupker geven wij graag vrijblijvend advies en nemen wij eventuele zorgen met liefde uit handen.

Afwerking
Eigen maatvoering

Gepatineerd of Goud

Onze deuren worden vervaardigd van puur en eerlijk materiaal, brons en messing tot in de diepste kern van de deur. De bronzen deuren zijn niet te verwarren met een stalen deur met een coating.

Door alleen het gebruik van 100% Non-ferrometaal, kunnen wij deze op verschillende manieren patineren. Kies je voor de verouderde gepatineerde look, een prachtige goud tint of een kleur daar tussenin. Alles is mogelijk.

Deuren op maat

Onze deuren vervaardigen wij geheel op maat in onze smederij in Soest. Zo kies je een eigen roedeverdeling, denk hierbij aan een strakke rechte vlakverdeling, of een deur ingevuld met gesmede krullen, maar ook een toogdeur of een roedeverdeling met een ronding behoren tot de mogelijkheden.

Profielsamenstelling
Bezoek onze Showroom

Bijzondere deuren

Normaal gesproken verschilt de voor- en achterzijde van de deur. Door onze zelfbedachte profielsamenstelling heeft de deur geen voor- en achterkant. Of je nu kiest voor een taatsdeur, schuifdeur, scharnierdeur of kozijndeur, beide zijdes hebben dezelfde indeling, uitstraling en afwerking. Hierdoor hoef je niet meer te kiezen, welke kant je in welke ruimte wil hebben.

Showroom in Soest

Boven in onze showroom staan ook een aantal voorbeelden en zijn er samples om de verschillende mogelijkheden te laten zien. De deuren worden allemaal bij ons in de smederij met de hoogste kwaliteit en zorg vervaardigd en afgewerkt. Ons motto is; het kleinste detail maakt een deur tot een chique en oogstrelende deur. Dit is waar wij als bedrijf voor staan. We nodigen je dan ook graag uit om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Hier kun je zelf zien hoe de deuren met passie en liefde voor het vak gemaakt worden.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.