Hekwerk Soest

Op zoek naar een uniek en op maat gemaakt hekwerk in Soest? Smederij Rein Tupker & ZN uit Soest brengt jouw ideeën tot leven. Van idee tot ontwerp, van onbewerkt materiaal naar design. Of je nu voor een modern, organisch of een klassiek hekwerk kiest. Wij denken graag met je mee, zodat het hekwerk aansluit bij jouw woning of bedrijfspand in Soest.

Hekwerk Soest


Smederij Rein Tupker & ZN voor een uniek hekwerk

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, smeden en plaatsen van ieder gewenst hekwerk in Soest. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig. Samen met jou komt het gewenste hekwerk tot leven. Wij smeden hekwerken geheel naar eigen ontwerp of naar een eerder door ons vervaardigd hekwerk. Door voor een uniek ontwerp te kiezen, druk je je eigen stempel op je woning of bedrijfspand. Hierbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een familienaam, huisnaam of de bedrijfsnaam toe te voegen.


Elektrisch hekwerk Soest

Uiteraard kunnen wij onze hekwerken uitrusten met een elektrische toegangspoort. Hierdoor kun je deze eenvoudig openen en sluiten met een handzender of via je mobiele telefoon. Het is ook mogelijk om de poort te voorzien van een dag- en nachtslot en cameratoezicht. Naast dat een elektrisch hek handig in gebruik is, zorgt het er ook voor dat je woning of bedrijfspand veilig kan worden afgesloten. 


Behandeling en plaatsing van jouw hekwerk in Soest

Bij Smederij Rein Tupker & ZN gebruiken we het beste ijzer in combinatie met de juiste behandeling. Hierdoor zijn onze hekwerken niet alleen duurzaam, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Wij behandelen met de hoogste precisie. Zo laten wij jouw hekwerk in Soest stralen, schooperen en wordt deze vervolgens in een RAL of Sikkens kleur naar keuze gelakt of gepoedercoat. Ook besteden we veel aandacht aan de grondverankering, zodat jouw hekwerk niet verzakt. 


Meer informatie of een offerte aanvragen

Wil jij een op maat gemaakt hekwerk in Soest kopen maar heb je vragen over de mogelijkheden? Of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 035 - 602 15 52 of info@tupker.nl. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kun je al onze showmodellen in het echt bekijken en/of samen met een medewerker de mogelijkheden voor een hekwerk in Soest bespreken! Ook voor stalen deuren in Amersfoort, stalen deuren in Amsterdam of smeedijzeren trapleuningen bent u bij ons aan het goede adres! 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.