Meubels

De opties voor het vervaardigen van meubels zijn oneindig. Wij werken veel samen met architecten om tot de meest unieke items te komen. We denken mee, we maken ontwerptekeningen en met onze jarenlange ervaring creëren wij de meest hoogwaardige meubels.

In onze smederij smeden wij ijzer of brons naar voorkeur van de opdrachtgever. Ook bekleden wij veel keukens en wanden met messing of koper. Ook het maken van legplanken behoord ook tot onze mogelijkheden.

Eyecatcher
Op maat gemaakt

Industriële eyecatcher

In onze smederij smeden wij ijzer en brons naar voorkeur van de opdrachtgever. Zoals bijvoorbeeld een ijzeren bank, loungeset, sidetable, stoel, dinertafel en salontafel. Smeedijzer en brons zorgen voor een ruimtelijk effect en kan de gewenste eyecatcher zijn zoals bij de industriële look gewenst is.

Onze kracht ligt op architectonisch gebied. Gecombineerd met creativiteit, ambachtelijk vakmanschap en maatwerk, waardoor het eindresultaat smaakvol, stijlvol en onderscheidend is. Wij verwerken ook andere materialen in ons meubilair, zoals natuursteen, fossielen of hout.

Op maat gemaakte meubels

Ieder denkbaar meubel is mogelijk. Het grote voordeel van het gebruik van ijzer/staal of brons is de duurzaamheid. Door het gebruik van alleen het beste materiaal en de uiterste precisie van onze vakmensen, kunnen wij garant staan voor een subliem eindproduct.

Een ander groot voordeel is het veiligheidsaspect. Omdat onze materialen zo duurzaam en vormvast zijn, zijn ze ook volledig betrouwbaar. En als wij het smeden tot het gewenste object, dan smeden we het perfect op maat en behandelen het materiaal zo, dat het in topkwaliteit is en blijft.

Steen en hout
Showroom

Spelen met steen en hout

Wij smeden meubilair zoals tafels, stoelen en banken, al dan niet verwerkt met steen of hout. Wij smeden meubilair voor openbare ruimtes zoals museums, stations of parken maar ook speeltuinen of hotels. Alles is maatwerk, duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij. Wij kunnen het voor jou ontwerpen en uiteraard kun je ook een eigen ontwerp aanleveren.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse tastbare voorbeelden de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo laten wij graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar inkijken.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.