Haal binnen naar buiten

Veel gevraagd zijn veranda’s en serres! Een lust voor het oog waarmee je binnen naar buiten haalt. Het woord veranda is een verzamelnaam voor overkappingen buiten. Zoals een carport, tuinprieel, pergola, ijzeren paviljoen en serre. Wij werken o.a. met ijzer, brons en bladgoud. Alleen met eersteklas materialen. Wij verzekeren jou van gedegen professioneel advies, zorgvuldige smeedwerk en professionele plaatsing.

Tal van mogelijkheden

De stijlmogelijkheden zijn eindeloos. Onze kennis van architectuur zorgt ervoor dat wij passend advies kunnen geven. Welke stijl is de woning en welk ontwerp sluit hier naadloos op aan? Wij vervaardigen al onze projecten in onze smederij in Soest. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij garant staan voor de meest originele ontwerpen welke nergens anders te vinden zijn. Hierdoor kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een uniek resultaat.

Onze afwerking

Iedere veranda wordt zodanig bewerkt dat deze duurzaam is en het onderhoud tot het minimum is gereduceerd. Dit houdt in stralen, schooperen (metalliseren) en natlakken in blanke lak of een door jouw gewenste RAL of Sikkens kleur. Een smeedijzeren veranda waarborgt kwaliteit en duurzaamheid, omdat er geen werking optreedt van koude en warmte. Ook zijn onze producten onderhoudsvriendelijk.

40 voorbeelden
Klik voor detail

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.