Haal binnen naar buiten

Veel gevraagd zijn veranda’s en serres! Een lust voor het oog waarmee je binnen naar buiten haalt. Het woord veranda is een verzamelnaam voor overkappingen buiten. Zoals een carport, tuinprieel, pergola, ijzeren paviljoen en serre. Wij werken o.a. met ijzer, brons en bladgoud. Alleen met eersteklas materialen. Wij verzekeren jou van gedegen professioneel advies, zorgvuldige smeedwerk en professionele plaatsing.
Tal van mogelijkheden
Onze afwerking

De stijlmogelijkheden zijn eindeloos. Onze kennis van architectuur zorgt ervoor dat wij passend advies kunnen geven. Welke stijl is de woning en welk ontwerp sluit hier naadloos op aan? Wij vervaardigen al onze projecten in onze smederij in Soest. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij garant staan voor de meest originele ontwerpen welke nergens anders te vinden zijn. Hierdoor kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een uniek resultaat.

Iedere veranda wordt zodanig bewerkt dat deze duurzaam is en het onderhoud tot het minimum is gereduceerd. Dit houdt in stralen, schooperen (metalliseren) en natlakken in blanke lak of een door jouw gewenste RAL of Sikkens kleur. Een smeedijzeren veranda waarborgt kwaliteit en duurzaamheid, omdat er geen werking optreedt van koude en warmte. Ook zijn onze producten onderhoudsvriendelijk.

Ambacht
Showroom

Onze ambachtelijke liefde

Wist je dat onze smederij al ruim 40 jaar ervaring heeft bestaat? Hierdoor beheersen wij de ambachtelijke vaardigheden als geen ander en weet je zeker dat de juiste handen jouw project vervaardigen. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Wij staan voor hoogwaardige afwerking en persoonlijke service. Niet voor niets komen onze klanten uit alle uithoeken van Nederland en daarbuiten.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest.

Hier kunnen wij aan de hand van diverse tastbare voorbeelden de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk!

Zo laten wij graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar inkijken.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.