Haard

De opties voor het vervaardigen van haarden zijn oneindig. Wij werken veel samen met architecten om tot de meest unieke items te komen. We denken mee, we maken ontwerptekeningen en met onze jarenlange ervaring creëren wij de meest hoogwaardige haarden.

In onze smederij smeden wij ijzer of brons naar voorkeur van de opdrachtgever.

De haardenspecialist
Mogelijkheden

De haardenspecialist

Bij Tupker leveren wij maatwerk, wij vervaardigen de haard aan de hand van de aangegeven wensen en ideeën. Particulieren, architecten en aannemers vanuit heel Nederland en daarbuiten weten ons al jaren te vinden. Daarnaast werken wij alleen samen met de beste haardenspecialist van Nederland, een haard vraagt om precisie en veiligheid.

Onze openhaarden kunnen gesmeed worden voor gebruik met hout, kolen, elektrisch of gas. Inbouw of opbouw. Elke openhaard wordt op maat gemaakt met een verlopend rookkanaal tot aan het bestaande schouwkanaal. En ook een afwerking met hout of steen behoort tot de mogelijkheden. We spreken over een openhaard, maar maken ook schouwen en schoorsteenkappen. Ons assortiment omvat ook terrashaarden en prachtige accessoires als een voorzethaard, een haardtang en een houtkorf.

De mogelijkheden

Eigen haard is goud waard. Wij maken van iedere haard een lumineus schouwspel. Ook het bekleden van de huidige haard met warmgewalst ijzer of messing behoord tot de mogelijkheden.

Een klassieke vormgeving of verrassend modern? Elk ontwerp is uniek en zorgt voor een aangename toevoeging in de ruimte. De meest extravagante ideeën worden bij ons uitgewerkt tot een doordacht designobject. Wat dacht je van een haard, kast en scheidingswand in een? Alles is mogelijk.

Strak ontwerp
Showroom

Strak ontwerp van blauwstaal

Wij denken mee in het ontwerp, maar ook de praktische uitvoering en het gebruik. Hierin gaan wij heel ver, ook de maatwerk meubels en kasten rondom de haard worden in eigen beheer vormgegeven en geproduceerd. Dit kan in elk gewenst materiaal, zoals eikenhout, blauwstaal, Belgisch natuursteen, leer en beton.

Zo hebben we een prachtige haard ontworpen geheel in lijn met het strakke ontwerp van een ijzeren deur. Hierbij is de ijzeren haard in het ontwerp geïntegreerd.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest.

Hier kunnen wij aan de hand van diverse tastbare voorbeelden de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk!

Zo laten wij graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar inkijken.
 

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.