Sculpturen

Wij werken met ijzer, brons, messing, koper en bladgoud/zilver en voegen soms andere natuurlijke materialen toe zoals versteend hout en fossielen.

Een sculptuur of zonnewijzer zegt iets over iemand. Het geeft een ervaring en/of persoonlijke smaak weer. Het staat symbool voor iets. En dat is precies wat wij in de juiste vorm smeden.

Wist je dat Pascal Tupker de jongste Meestersmid van Nederland is? Hierdoor beheerst hij de ambachtelijke vaardigheden van de siersmeedkunst als geen ander en ben je verzekerd van vakwerk.

Design
IJzer en brons

Design

Een sculptuur kan een Torso, een kunstobject of wanddecoratie zijn. Design voor binnen of buiten behoort tot de mogelijkheden. We werken met ijzer, brons, messing en bladgoud/zilver en voegen soms andere natuurlijke materialen toe zoals versteend hout en fossielen.

Spelen met ijzer en brons

Sculpturen van ijzer of brons, in diverse maten en met of zonder sokkel. Geheel naar eigen ontwerp, van klassiek tot modern.

Een sculptuur zegt iets over iemand. Het geeft een ervaring en/of persoonlijke smaak weer. Het staat symbool voor iets. En dat is precies wat wij in de juiste vorm smeden.

Ervaring
Showroom

Ervaring

Wist je dat onze smederij al ruim 40 jaar bestaat? Hierdoor beheersen wij de ambachtelijke vaardigheden als geen ander en weet u zeker dat de juiste handen jouw project vervaardigen. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Niet voor niets komen onze klanten uit alle uithoeken van Nederland en daarbuiten. Voor de hoogwaardige afwerking en persoonlijke service.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse tastbare voorbeelden de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo laten wij graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar inkijken.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.