Grafmomumenten: Afscheid nemen

Een gedachte, herinnering, gevoel, beleving, de favoriete sport of hobby, een wens of identiteit wordt in een kunstwerk zichtbaar. Wij willen dat een idee zo wordt vertolkt, dat de juiste snaar wordt getroffen. Een grafmonument, ontstaat. Driedimensionaal of vlak. Voor nu en voor later. Tastbaar voor jezelf en zichtbaar voor anderen.

Onze bijdrage
Tastbare herinnering

Omdat afscheid nemen een van de moeilijkste momenten in het leven omhelst proberen wij zo breed mogelijk in te zetten zodat we kunnen bijdragen en ons kunnen aanpassen naar jouw wensen en gevoelens. Wij bieden ijzeren of bronzen grafmonumenten, al dan niet in combinatie met steen, hout of glas.
 

Een grafmonument kan bestaan uit sierlijk smeedwerk als omlijsting van de grafplaat/steen of een gesmeed kunstobject. Zo kan een tastbare herinnering worden gecreëerd, denk aan voorbeelden als de symbolen vogel, vlinders, bloemen, kruizen of een favoriete hobby zoals fietsen, een tennisracket of een penseel. Al dan niet met ingegraveerde tekst of sierlijk gesmede letters.

Er is veel denkbaar en onze smeden hebben de kunde en kennis om jouw wensen te verwerken in een grafmonument. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen.
 

Graveren
Showroom

Het persoonlijk maken van de tekst zorgt voor een blijvende herinnering.

Zo wordt er vaak gekozen voor een religieuze tekst, gedicht, lijfspreuk en/of een verwijzing zoals ‘echtgenoot van …’.

Naast het kiezen van de tekst, zijn er ook nog meerdere technieken;

Graveren door middel van een laser of met de hand, het verlijmen van letters of bijvoorbeeld het uitsnijden van de letters.

Wij maken 100% maatwerk waardoor het monument uniek is.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest.

Hier kunnen wij aan de hand van diverse tastbare voorbeelden de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo laten wij graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar inkijken.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.