Grafmomumenten: Afscheid nemen

Een gedachte, herinnering, gevoel, beleving, de favoriete sport of hobby, een wens of identiteit wordt in een kunstwerk zichtbaar. Wij willen dat een idee zo wordt vertolkt, dat de juiste snaar wordt getroffen. Een grafmonument, ontstaat. Driedimensionaal of vlak. Voor nu en voor later. Tastbaar voor jezelf en zichtbaar voor anderen.

Onze bijdrage

Omdat afscheid nemen een van de moeilijkste momenten in het leven omhelst proberen wij zo breed mogelijk in te zetten zodat we kunnen bijdragen en ons kunnen aanpassen naar jouw wensen en gevoelens. Wij bieden ijzeren of bronzen grafmonumenten, al dan niet in combinatie met steen, hout of glas.

Tastbare herinnering

Een grafmonument kan bestaan uit sierlijk smeedwerk als omlijsting van de grafplaat/steen of een gesmeed kunstobject. Zo kan een tastbare herinnering worden gecreëerd, denk aan voorbeelden als de symbolen vogel, vlinders, bloemen, kruizen of een favoriete hobby zoals fietsen, een tennisracket of een penseel. Al dan niet met ingegraveerde tekst of sierlijk gesmede letters.

Er is veel denkbaar en onze smeden hebben de kunde en kennis om jouw wensen te verwerken in een grafmonument. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen.

53 voorbeelden
Klik voor detail

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.