Professioneel en zorgvuldig
Automatisering

Professioneel en zorgvuldig

Kies je voor een sierlijk gesmede toegangspoort of liever voor een strakke belijning? Wij zorgen dat het volledig aansluit bij jouw wensen. Op architectonisch en esthetisch gebied denken wij graag mee zodat de toegangspoort aansluit bij jouw woning of bedrijfspand. Wij geven professioneel advies en zorgen voor een zorgvuldig plan zodat alles op maat en in stijl wordt vervaardigd.

Onze Toegangspoorten komen in samenwerking met jou tot leven. Door een eigen ontwerp druk je je stempel op je woning of bedrijfspand. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een familienaam, een familiewapen, de benaming van de woning of de bedrijfsnaam toe te voegen.

Automatisering en technische innovaties

Uiteraard kunnen wij de gewenste toegangspoort leveren met de laatste technische noviteiten, dag- en nachtslot, cameratoezicht en bediening via mobiel, tablet of handzender(s). Een geautomatiseerde toegangspoort zorgt niet alleen voor veel gemak, het zorgt er ook voor dat de woning veilig is en snel kan worden afgesloten. Uiteraard kunnen wij de poort ook voorzien van een prachtige brievenbus, huisnummer en (strijk)verlichting.

Behandeling en plaatsing
Inspiratie opdoen

Behandeling en plaatsing

Het plaatsen van onze poorten gebeurt in één dag. Het voorwerk zoals bijvoorbeeld het trekken van de kabels, het metselen van de poeren en het plaatsen van de poort op de prefab betonbalk gebeurt allemaal in onze smederij. Het beste ijzer gecombineerd met de behandeling (stralen, schooperen en natlakken of poedercoaten) zorgt voor zeer weinig onderhoud zodat jij vooral kan genieten van het eindresultaat.

Wist je dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden? Neem hierover gerust vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratie opdoen in onze smederij

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden, nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse showhekken de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo tonen wij je graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Bekijk de vele toegangspoorten, creëer een eigen moodboard en ontvang geheel vrijblijvend een offerte van jouw eigen ontwerp.

Toegangspoort uitzoeken

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.