Ons ontwerp
Materialen

Ons ontwerp geeft passend houvast

Juist met ijzer of brons kun je spelen met de vorm. Smeden van fijn tot robuust, van frivool tot strak, van klassiek tot modern, van rond tot hoekig. Bij het ontwerp van een trapleuning of videhek is er alle vrijheid en worden de meest bijzondere krullen, organische bloemen/takken en vergulde details gecreëerd. Niets is onmogelijk. Hierdoor kun je in elke woning, in elk bedrijfspand of monument een geheel passende oplossing samenstellen welke niets afdoet aan het geheel. Sterker nog, het brengt de ruimtes samen.

Jij ervaart de voordelen van de materialen die wij gebruiken

Het grote voordeel van het gebruik van ijzer of brons is de duurzaamheid en het veiligheidsaspect.  Omdat onze materialen zo duurzaam en vormvast zijn, zijn ze ook volledig betrouwbaar. Als wij het smeden tot het gewenste object, dan smeden we het perfect op maat en behandelen het materiaal zo, dat het in topkwaliteit is en blijft. Dit geldt ook voor de andere materialen die wij in een ontwerp toe passen.

Ambacht
Showroom

Onze ambachtelijke liefde

Wist je dat onze smederij al ruim 40 jaar ervaring heeft bestaat? Hierdoor beheersen wij de ambachtelijke vaardigheden als geen ander en weet je zeker dat de juiste handen jouw project vervaardigen. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Wij staan voor hoogwaardige afwerking en persoonlijke service. Niet voor niets komen onze klanten uit alle uithoeken van Nederland en daarbuiten.

Showroom en beeldentuin

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse tastbare voorbeelden de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo laten wij graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar inkijken.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.