Balkonhek met stijl
Hoogwaardig materiaal

Onze balkonhekken kenmerken zich door de meest uiteenlopende ontwerpen welke wij in de afgelopen 40 jaar hebben mogen vervaardigen. Van Art Nouveau, Jugendstil tot Louis XIV. Van organisch, modern tot klassiek. Om tot een prachtig geheel te komen is het van belang om het balkonhek in overeenstemming te brengen met de ruimte, de stijl van de woning en de smaak van de bewoners.

Onze balkonhekken kunnen worden gemaakt van brons of ijzer. Om tot het unieke en prachtige eindproduct te komen werken wij alleen met de meest hoogwaardige producten van de beste kwaliteit en hanteren wij alleen de hoogste afwerking. Alleen het allerbeste is goed genoeg, hiermee onderscheiden wij ons van de rest.

 

Wij laten jouw balkonhek "stralen" door onze behandeling
Inspiratie opdoen in onze smederij

Het behandelen gebeurt met de hoogste precisie. Zo laten wij jouw project stralen, schooperen en wordt deze vervolgens in een kleur naar keuze natgelakt of gepoedecoat. Hierdoor zijn onze hekwerken niet alleen duurzaam maar ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden, nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse showhekken de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo tonen wij je graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar.

 

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.