Project Amersfoort - Uniek maatwerk

Het zitgedeelte van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Net als voor deze hele benedenverdieping geldt, zijn hier stalen plinten gemonteerd. Waar voorheen de keuken was in een afgesloten ruimte, heeft Pascal Tupker een stalen kastenwand van ruim vijf meter in een hoekopstelling gemaakt. “Deze stalen kast moest plek bieden aan de kunstverzameling van de bewoners en hun boeken. Toen ze in onze showroom kwamen en ik vroeg naar hun plannen, liet ik ze zien wat voor kasten ik maak en waren ze direct enthousiast.” De belijning van de kast strookt precies met de belijning van de aangrenzende stalen taatsdeuren naar de keuken. Maar ook die van de open stalen kasten, die de overgang markeren naar de achterzijde van de woning, waar de bewoners vanuit hun fauteuils zo de tuin inkijken.

In de ruimte tussen een werkplek en het achterste deel van de woning zijn twee stalen kasten door Tupker gemaakt. Waarnaast de werkplek van de vrouw des huizes is gesitueerd. Deze werkplek heeft een bureau dat je niet snel elders tegenkomt: Tupker maakte een stalen onderstel, dat wat vorm betreft aan de rechterzijde wel iets weg heeft van een tijdschriftenhouder. Het robuuste oude houten blad werd ook door Pascal geleverd en zodanig in ere hersteld dat het nog jaren mee kan; net als al het gesmede vakwerk dat het interieur rijk is.

23 voorbeelden
Klik voor detail

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.