Eigen ontwerp
IJzer of brons

Looppoort naar eigen ontwerp

Kies je voor een strakke, sierlijke of organische looppoort? Wij bieden een scala aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld een motief van spijlen, raster of ambachtelijk gesmede krullen. Geheel naar eigen ontwerp of naar een eerder door ons vervaardigde (loop)poort. Precies zoals jij het wilt.

Gesmeed van ijzer of brons

Onze looppoorten bestaan voornamelijk uit ijzer en brons. Alles is doordacht, met aandacht. Ieder stuk staal of brons wordt bewerkt totdat het gewenste ontwerp is bereikt. Met passie voor het materiaal, voor de setting en voor het eindresultaat. Als het ontwerp is gesmeed, wordt de looppoort gestraald, geschoopeerd en natgelakt of gepoedercoat in een door jouw gewenste RAL of Sikkens kleur. Daarna heb je er jaar in jaar uit geen omkijken naar.

 

Geautomatiseerd
Inspiratie opdoen in onze smederij

Geautomatiseerde looppoort

Ter afscheiding van de tuin of aan de zijkant van de woning is vaak een looppoort gewenst. Deze poorten zorgen voor veiligheid en houden ongewenste gasten buiten. Wij leveren looppoorten met hang- en sluitwerk, ook complexere sloten zijn mogelijk, automatisering bijvoorbeeld. Onze looppoorten kenmerken zich door de hoogwaardige afwerking, een selectie van alleen het beste materiaal en gebruiksgemak.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden, nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse showhekken de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo tonen wij je graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar.
 

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.