Eigen ontwerp
IJzer of brons
Geautomatiseerd

Looppoort naar eigen ontwerp

Kies je voor een strakke, sierlijke of organische looppoort? Wij bieden een scala aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld een motief van spijlen, raster of ambachtelijk gesmede krullen. Geheel naar eigen ontwerp of naar een eerder door ons vervaardigde (loop)poort. Precies zoals jij het wilt.

Gesmeed van ijzer of brons

Onze looppoorten bestaan voornamelijk uit ijzer en brons. Alles is doordacht, met aandacht. Ieder stuk staal of brons wordt bewerkt totdat het gewenste ontwerp is bereikt. Met passie voor het materiaal, voor de setting en voor het eindresultaat. Als het ontwerp is gesmeed, wordt de looppoort gestraald, geschoopeerd en natgelakt of gepoedercoat in een door jouw gewenste RAL of Sikkens kleur. Daarna heb je er jaar in jaar uit geen omkijken naar.

Geautomatiseerde looppoort

Ter afscheiding van de tuin of aan de zijkant van de woning is vaak een looppoort gewenst. Deze poorten zorgen voor veiligheid en houden ongewenste gasten buiten. Wij leveren looppoorten met hang- en sluitwerk, ook complexere sloten zijn mogelijk, automatisering bijvoorbeeld. Onze looppoorten kenmerken zich door de hoogwaardige afwerking, een selectie van alleen het beste materiaal en gebruiksgemak.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.