moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt trapleuningen op maat"

Hoogste
kwaliteit
Ruim 35 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
Trapleuningen

Meer dan een houvast
Zo de traptrede een gelijkmatige vorm vereist, zo laat het ontwerp van een trapleuning juist alle vrijheid toe. Juist met ijzer kun je spelen de vorm. Smeden van fijn tot robuust, van frivool tot strak, van klassiek tot modern, van rond tot hoekig. En alle mogelijke combinaties in een staal look of in een kleur naar keuze (RAL-kleur). Wij overleggen graag met u en zorgen voor een origineel design dat zich moeiteloos van het reguliere design distantieert.

Het grote voordeel van het gebruik van ijzer, aluminium of brons is de duurzaamheid en het veiligheidsaspect. Omdat onze materialen zo duurzaam en vormvast zijn, zijn ze ook volledig betrouwbaar. En als wij het smeden tot het gewenste object, dan smeden we het perfect op maat en behandelen het materiaal zo, dat het in topkwaliteit is en blijft. Dit geldt ook voor de andere materialen die wij in een ontwerp toe moeten passen.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
E-mail: info@tupker.nl