Geïsoleerd maatwerk
Geïsoleerde buitendeuren

Onze kracht ligt in het unieke maatwerk. Met jouw inbreng stellen we de deuren geheel samen, worden deze op maat gemaakt en is deze altijd in harmonie met jouw interieur en exterieur. Een aantal van de geïsoleerde mogelijkheden die wij bieden zijn; Voor- en achterdeuren, scharnierdeuren, harmonicadeuren, vaste ramen, kiep/kantelramen. Wij leveren maatwerk hierdoor zijn er nog veel aanvullende opties zoals verschillende vlakverdelingen, diverse opties wat betreft hang- en sluitwerk, ventilatieroosters en keuze uit vele soorten glas. Ook voor het behandelen van onze puien bieden wij de meest unieke opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Brons of Goud.

Tegenwoordig zijn er innovatieve stalen profielen met een zogenaamde ‘thermische onderbreking’. Een ingenieus systeem, waardoor de buiten- en binnenzijde geen contact meer hebben. Het ontbreken van een thermische brug zorgt in combinatie met HR++ of triple glas voor uitstekende isolerende kwaliteiten van een stalen pui. De spouw wordt gevuld met edelgas. Er is amper warmteverlies, zo bespaar je met een stalen buitenpui kosten voor de verwarming.

De coating zorgt ervoor dat de warmtestraling binnen, zoals van een radiator, wordt gereflecteerd en daardoor terugstroomt in de woning. In de winter wordt de warmtestraling van de zon doorgelaten, maar in de zomer daarentegen geweerd. Deze metaalcoating is vrijwel onzichtbaar. De gasvulling is niet schadelijk voor mens en milieu. Het zorgt ervoor dat kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom.

Elk ontwerp krijgt de juiste behandeling
Onze showroom

Het ijzer wordt tegen roest behandeld, gestraald, geschoopeerd (gemetalliseerd), voorzien van een primerlaag en wordt 2-componenten nat gelakt of gepoedercoat. Afgewerkt in de door jou gewenste kleur en voorzien van een dag- en nacht slot. Dat maakt dat de ijzeren deuren van Tupker handig in gebruik zijn en onderhoudsvrij. Wij vervaardigen onze buitenpuien alleen met de meest hoogwaardige producten. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat wij alleen werken met de beste geïsoleerde profielen.

We laten graag zien wat onze stalen en bronzen deuren zo bijzonder maakt. In een persoonlijk gesprek in onze smederij verteld Pascal Tupker hier graag meer over. Onze ervaring van ruim 40 jaar, de afwerking en alleen het gebruik van hoogwaardige producten zorgt voor vakmanschap. Hiermee onderscheiden wij ons van andere stalen deuren leveranciers. Wij gaan alleen voor perfectie. Wat duidelijk terug te zien is in jouw stalen of bronzen deur(en).

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.