Wat is een schanierdeur
Ontwerp een eigen deur
Stalen kozijndeur

Scharnierdeuren openen naar binnen of naar buiten toe en zijn aan de zijkant van het stalen of houten kozijn bevestigd. De scharnierdeuren van Tupker zijn voorzien van hoogwaardige draaimechanismes. Wij werken alleen met de beste producten en dat merk je! Onze deuren zijn mede hierdoor ontzettend sterk en zeer gebruiksvriendelijk. Doordat wij bij smederij Tupker alleen de beste kwaliteit met het mooiste eindresultaat willen leveren, kunnen wij garant staan voor alleen de beste afwerking. Zo worden bijvoorbeeld de lassen perfect weggewerkt en wordt de afwerking aan een nauwkeurige inspectie onderworpen.

Wist je dat bij smederij Tupker de mogelijkheden onbeperkt zijn? Zo kun je bij ons kiezen voor poedercoaten in een RAL kleur naar keuze of voor een afwerking in de donkere was. Door het afwerken in de donkere was behoud je de natuurlijke kleur van het staal. Daarnaast kunnen wij deze deuren ook afwerken in Dubai Gold, Koper, Gun Smoke Black of Brons. Hetgeen een exclusieve uitstraling geeft en de woontrend is van dit moment. Helemaal in combinatie met leer, velours of suède Ook de vlakverdeling van het glas staat bij ons niet vast. Kies je voor rondingen, asymmetrische roedeverdelingen of misschien wel een stalen deur ingelegd met gesmede krullen? Hoe uniek het ontwerp ook is, wij vervaardigen deze stalen deuren voor jou!

Wij leveren kozijndeuren, ook wel scharnierdeuren genoemd, inclusief een stalen kozijn. Het is echter ook mogelijk een scharnierdeur te plaatsen in het bestaande houten kozijn. Een stalen kozijndeur oogt exclusief en geeft karakter aan de woning of aan het bedrijfspand.

Maatvoering en plaatsing
Showroom

Wij komen de stalen deuren op locatie inmeten. Zo ben je verzekerd van een perfect passende industriële deur. Nadat wij de deur(en) hebben vervaardigd in onze smederij in Soest, komen wij deze bij u instaleren, door heel Nederland en daarbuiten.

Zien wat onze deuren zo speciaal maakt? Kom langs in onze showroom aan de Zuidergracht 50 in Soest. In onze showroom kunnen wij de vele mogelijkheden aan de hand van diverse voorbeelden laten zien. Tevens heeft u een mooi uitkijkje over onze smederij waar de stalen deuren worden vervaardigd.

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.