Stalen schuifdeuren
Wat zijn schuifdeuren
Unieke schuifdeuren

De schuifdeuren van smederij Tupker creëren sfeer in de woning. Het is een upgrade welke niet alleen zorgt voor een ruimtelijk effect maar ook daadwerkelijk meer ruimte.

Doordat de deur schuift is er geen ruimteverlies. De rails van de schuifdeuren kunnen wij bijvoorbeeld al ruim van tevoren plaatsen, bijvoorbeeld al tijdens de bouw, zodat deze mee gestuukt kunnen worden.

Hierdoor lijken onze deuren te zweven.

Het woord zegt het eigenlijk al. Een schuifdeur opent door middel van een schuifsysteem zijwaarts open.

Deze kan voor een wand worden geschoven maar ook in de muur of voor een vast licht komen te schuiven.

In al onze stalen schuifdeuren verwerken wij standaard een soft close systeem. Zo ben je verzekerd van een soepele stop.

Doordat wij geen vaste ontwerpen hanteren ben je ervan verzekerd een uniek item in huis te halen.

Zo passen onze deuren in elk gewenst interieur. Hou je meer van klassiek of modern? Uitgesproken vormen of eerder minimalistisch vormgeving?

Wij vervaardigen de gewenste stalen schuifdeur zoals het door jou wordt bedacht.

Industriele inspiratie
Wat kost het

Uiteraard kunnen wij meedenken in het ontwerp. Onze ontwerpers kunnen een prachtige 3D tekening maken of tekeningen met meerdere ontwerpmogelijkheden zodat je precies ziet wat de stalen deur en het ontwerp hiervan met de ruimte doet.

In onze smederij in Soest laten wij graag alle mogelijkheden zien aan de hand van diverse voorbeelden. Ook kunnen wij hier diverse projecten laten zien welke wij eerder vervaardigd hebben, zo krijg je een goed beeld van de vele ontwerpen en wellicht inspireert het tot het uiteindelijke ontwerp. Vanuit onze showroom kun je direct de werkplaats inkijken, en zien hoe onze stalen deuren worden vervaardigd.

Door de vele opties zoals verschillende vlakverdelingen, divers hang- en sluitwerk, en de keuze uit vele soorten glas variëren de prijzen voor een stalen schuifdeur.

Ook voor het behandelen van onze stalen deuren bieden wij de meest unieke opties aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Brons of Goud. De materialen en de kosten voor het vervaardigen van de deur is hetgeen de uiteindelijke prijs hiervan bepaald. Onze kracht ligt in het unieke maatwerk.

Met jouw inbreng stellen we de deuren geheel samen, worden deze op maat gemaakt en zijn deze altijd in harmonie met jouw interieur en woonwensen. Vraag gemakkelijk een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.