Stalen taatsdeuren
Wat zijn taatsdeuren
Een eigen ontwerp

De stalen taatsdeuren van smederij Tupker geven een sfeervolle en luxueuze uitstraling aan elk interieur. Het zijn oprecht eyecatchers in ieder gebouw. In onze smederij werken alleen vakmannen en vrouwen. Met de hoogste precisie en liefde voor hun vak vervaardigen zij maatwerk deuren. Omdat al onze stalen deuren maatwerk zijn, passen deze in ieder interieur.

Stalen taatsdeuren, door vele ook wel Pivotdeuren genoemd, zijn elegante deuren die met een zacht duwtje naar binnen of naar buiten toe open draaien. Een taatsdeur is daarom makkelijk te openen zonder veel kracht te gebruiken. Een stalen taatsdeur is een deur zonder kozijn welke om een verticale as draait. De deur kan hierdoor naar beide kanten worden geopend. Hiermee is het gemak van in- en uitlopen zeer praktisch.  Het systeem en de materialen die wij gebruiken zijn alleen van de allerbeste kwaliteit. Dit maakt onze stalen taatsdeuren op maat zo bijzonder.

Kies voor een stalen deur met een unieke vormgeving. Alleen al de keuze in glas is eindeloos, denk hierbij aan mat glas, spiegelglas, figuurglas, rookglas of canale glas. Ook kan een stalen deur bij Tupker in elke gewenste kleur worden afgewerkt. Hierbij kan de keuze worden gemaakt uit een standaard RAL kleur maar ook uit een kleur uit ons exclusievere assortiment. Denk hierbij aan verschillende texturen en luxueuze kleuren zoals Dubai Gold of Rose Goud. De ontwerpmogelijkheden zijn oneindig, zo heb je altijd een unieke deur in huis. Geheel naar eigen smaak ontworpen.

Exclusieve taatsdeur
Onze showroom

Bij smederij Tupker vervaardigen wij ook deuren geheel gemaakt van brons. De afwerking van deze deuren is geheel naar eigen smaak.

Zo kunnen wij de deuren bijvoorbeeld in verouderd brons patineren. Uiteraard zijn hier ontzettend veel mogelijkheden in, deze laten we graag zien!

We laten graag zien wat onze stalen en bronzen deuren zo bijzonder maakt. In een persoonlijk gesprek in onze smederij verteld Pascal Tupker hier graag meer over. Onze ervaring van ruim 40 jaar, de afwerking en alleen het gebruik van hoogwaardige producten zorgt voor vakmanschap. Hiermee onderscheiden wij ons van andere stalen deuren leveranciers. Wij gaan alleen voor perfectie. Wat duidelijk terug te zien is in jouw stalen of bronzen deur(en).

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.