Kwaliteit
Unieke vormgeving

Wij staan voor kwaliteit

Wij staan garant voor een prachtig en uniek eindproduct voor rondom jouw woning of bedrijfspand. Zo werken wij alleen met de meest hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit en hanteren wij altijd de hoogste afwerking.

Unieke vormgeving van jouw vaste hekwerk

Kies je voor een sierlijk gesmeed vast hekwerk of liever voor een strakke belijning? Wij zorgen dat deze volledig aansluit bij jouw (loop)poort en bij de woning of het bedrijfspand.

Wil je jouw familienaam of familiewapen in een hekwerk of poort verwerken? Dit alles behoort ook tot de mogelijkheden.

Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing en aanpak. Gezien de oneindige mogelijkheden die wij kunnen bieden ben je altijd verzekerd van een unieke vormgeving met een persoonlijke touch.

Behandeling
Inspiratie opdoen in onze smederij

Wij laten jouw hekwerk "stralen" door onze behandeling

Het behandelen gebeurt met de hoogste precisie. Zo laten wij jouw project stralen, schooperen en wordt deze vervolgens in een RAL of Sikkens kleur naar keuze natgelakt of gepoedercoat. Hierdoor zijn onze hekwerken niet alleen duurzaam maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Ook besteden wij veel aandacht aan de grondverankering zodat onze hekwerken niet zullen verzakken, hetgeen uiteraard van groot belang is.

Omdat wij zoveel opties kunnen bieden, nodigen we je graag uit in onze smederij, showroom en beeldentuin aan de Zuidergracht 50 te Soest. Hier kunnen wij aan de hand van diverse showhekken de oneindige opties laten zien. Inspiratie opdoen is ook mogelijk! Zo tonen wij je graag ons portfolio van de afgelopen 40 jaar.
 

Inspiratie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eerdere ontwerpen?

Neem een kijkje tussen onze eerder vervaardigde projecten.

Hier tref je een greep uit onze portefeuille met de vele variaties die wij kunnen bieden:

Laat je inspireren

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.