Wenteltrap – Staal en Brons

De stalen wenteltrap van smederij Tupker met verfijnde bronzen details is een waar staaltje vakmanschap en esthetiek. Het strakke ontwerp en de duurzame stalen constructie vormen de basis van deze indrukwekkende trap, maar het zijn de bronzen accenten die het geheel naar een hoger niveau tillen.

De bronzen leuningen en spijlen voegen een vleugje luxe en verfijning toe aan de trap. Het warme glanzende brons contrasteert prachtig met het stoere staal en creëert zo een harmonieuze balans tussen kracht en elegantie. Elk bronzen detail is met zorg vervaardigd door smederij Tupker, waarbij de fijnste details en ornamenten tot leven komen. Deze combinatie van staal en brons resulteert in een unieke en prachtige trap die een blikvanger is in elke ruimte.

Ontdek al onze stijlvolle stalen trappen

Welke stijl je ook verkiest, bij ons worden trappen, leuningen en traphekken zowel voor binnen als buiten op maat gemaakt.

Staal en brons vormen absoluut de eyecatcher. Bovendien zijn deze natuurlijke materialen duurzaam en vrij van onderhoud.

Ze tillen het ruimtelijk effect naar een hoger niveau en bieden een overvloed aan ontwerpmogelijkheden voor trappen, trapleuningen en balustrades. Ons team werkt met toewijding aan doordachte ontwerpen die naadloos opgaan in de omgeving.

Naast onze indrukwekkende reeks stalen trappen zijn we ook bedreven in het creëren van andere trapvarianten, zoals keldertrappen en brandtrappen. We streven ernaar voor elk project een passend en doordacht ontwerp te realiseren, zonder de omgeving uit het oog te verliezen.

5 voorbeelden
Klik voor detail

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons

Ik wil graag:

Voor een nauwkeurige offerte hebben wij uitgebreide informatie nodig, zoals maatvoeringen en het plaatsingsadres.