moment...

Smederij Rein Tupker & ZN staat voor functionaliteit, kwaliteit en originaliteit


Wonen binnen/buiten

Trappen


Traphek
Vide
Trapleuningen
Balustrade


Een ijzeren trap is niet alleen een functioneel object, door het toevoegen van uw persoonlijke smaak wordt een trap de eyecatcher van uw woning. Ook kunt u diverse materialen combineren, denk hierbij aan glas, hout en brons. Hierdoor ontstaat een mooi contrast tussen de verschillende materialen.Meer informatie

Wonen binnen/buiten

IJzeren deuren


Binnendeuren

Buitendeuren
Schuifdeuren

IJzeren deuren hebben een stoer karakter en zorgen voor veel licht in uw woning. Bij ons is alles maatwerk, zo kunnen wij precies het ontwerp realiseren zoals u wenst. Denk hierbij aan een ruimte keuze in glassoorten, diverse luxe afwerkingen in verschillende kleuren en de optie om de deur (deels) te bekleden met leer.


Meer informatie

Hekwerken

Toegangspoorten


Vaste hekwerken
Looppoorten
BalkonhekkenToegangspoorten maken wij in alle soorten en maten en in iedere gewenste stijl. Zo bent u verzekerd van een unieke poort welke u geheel zelf samen kan stellen. Ook metselwerk, elektronische bediening/beveiliging en plaatsen kunnen wij voor u verzorgen.
Meer informatie

Ambachtelijk smeedwerk

In onze smederij smeden wij ijzer, brons, messing en aluminium naar wens van de opdrachtgever. Particulier of zakelijk, kleine en grote projecten voor binnen en buiten. In binnen- en buitenland. Onze kennis, kunde en ervaring zijn onbeperkt. We leveren maatwerk en gegarandeerde kwaliteit. Veel gevraagde projecten zijn toegangspoorten, hekwerken en ijzeren deuren. Maar ook voor carports, prieel, veranda, haarden, trappen, verlichting of ornamenten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons smeedwerk ademt stijl en klasse uit en gaat nooit vervelen.

Showroom

Aan de Zuidergracht 50 in Soest hebben we een impressie verzameld van alle mogelijke smeedwerken die wij in de afgelopen dertig jaar hebben gerealiseerd. Een ideale plek om inspiratie op te doen en de mogelijke wensen en ontwerpen te bespreken. Onze materialen kunnen we combineren met ieder ander natuurlijk materiaal als glas, hout of steen. Het scala aan mogelijkheden is onbeperkt en het is onze passie van ieder object een kunstobject te maken. Of het nu gaat om buitenproducten als looppoort, pui, meubilair, beelden, tuinmeubelen, overkapping, waterpartijen en raambeveiliging, of interieurproducten als taatsdeuren, schuifdeuren, schoorsteenkap, balustrade, trapleuning, trofee of kandelaars. Vanuit de showroom werpt u een ruime blik in de smederij.

Het grote voordeel van smeedijzer

Smeedijzer is duurzaam en er treedt geen werking op van koude en warmte. Vormvast en veilig, waardoor volledig betrouwbaar en onderhoudsarm. Als wij het smeden tot het gewenste object, dan smeden we het perfect op maat en behandelen het materiaal zo, dat het in topkwaliteit is en blijft. Dit geldt ook voor de andere materialen die wij in een ontwerp toe moeten passen, zoals metselwerk.

Wij blinken uit in...

Wij zijn expert op architectonisch gebied. Gecombineerd met creativiteit en ambachtelijk vakmanschap waardoor het eindresultaat origineel, stijlvol en onderscheidend is. Volledig in harmonie met de bestemming van het smeedwerk. We voeren eigen labels, smeden voor renovatie, verbouwing en restauratie. U bent bij ons verzekerd van maatwerk en goede service. De klant is onze koning.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak of een vrijblijvende offerte 035 6021552. Neem ook eens een kijkje op www.ijzerendeuren.nl

Graag tot ziens,
Rein en Pascal Tupker


Onze smederij is begonnen in 1982, dus wij kunnen volop praktijkvoorbeelden en referenties leveren. Voel u welkom in onze smederij annex showroom. Proef de sfeer en onze passie, zie toonbare gesmede kwaliteitswerken en laat ons advies/offerte op u inwerken.


Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Uitstekende
service
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker

“Wij smeden met passie”