moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt hekwerken op maat"

Hoogste
kwaliteit
Onderhoudsvrij

Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Speciaal voor u
ontworpen
Onze
expertise
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker

Bent u benieuwd wat Siersmederij Tupker voor u kan betekenen?Snelle levering mogelijk!

Offerte aanvragen

Overige hekwerken

Hekwerken is een veelomvattende verzamelnaam. U bent bij ons aan het goede adres voor een gesmeed hekwerk met keuze uit ijzer, aluminium of brons.
Wij vervaardigen diverse stijlen toegangspoorten en hekwerken, gebaseerd op natuurlijke motieven, van klassiek tot moderne architectuur en creatieve vormgeving.

Wij verzekeren u gedegen professioneel advies en zorgvuldige plaatsing.


Wij zorgen ervoor dat uw hekwerk compleet is met een prachtige brievenbus, camera, huisnummers dag- en nachtslot en alles wat u nog meer zou willen om te zorgen dat uw hekwerk perfect is.

Het hekwerk kan worden voorzien van ijzeren kolommen of gemetselde kolommen, al dan niet elektrisch bedienbaar en voorzien van de laatste technische noviteiten als camera toezicht en bediening via mobiel of tablet. Ieder hekwerk wordt zodanig bewerkt dat het duurzaam is en het onderhoud tot het minimum is gereduceerd. Dit houdt in stralen, schooperen (metalliseren) en nat aflakken in blanke lak of een door u gewenste RAL-kleur. Plaatsen behoort tot de mogelijkheden evenals bijbehorend metselwerk. Het is zelfs mogelijk het geheel inclusief gemetselde poeren in 1 dag te plaatsen.

Voeg daarbij het aspect veiligheid, zowel qua beveiliging als afbakening, en de bewoners ervaren veiligheid als optimaal.

Dit maakt de smeedijzeren toegangspoorten en hekwerken van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN lifelasting: Duurzaam en het onderhoud wordt tot het minimum beperkt.

Het smeden waarborgt kwaliteit en duurzaamheid, omdat er geen werking optreedt van koude en warmte en ook het onderhoud als nihil kan worden beschouwd.


Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen, WhatsApp of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl