moment...

"Smederij Rein Tupker & ZN maakt unieke looppoorten op maat"


LOOPPOORTEN

Een ijzeren of bronzen poort zorgt voor veiligheid, is functioneel en geeft huis en tuin aanzien. Eigenlijk is een looppoort de verzamelnaam voor een tuinpoort waarbij onderscheid gemaakt kan worden in drietal varianten: de tuindeur, draaipoort en schuifpoort.
Smeedijzeren looppoorten ogen elegant en licht, zijn duurzaam en kunnen o.a. worden geplaatst op de oprit (inrijpoort), als tussendeur of tuinscherm. Wij leveren de ijzeren looppoorten met hang- en sluitwerk. Maar ook complexere sloten of zelfs een automatische poort, de elektrische poort, is mogelijk.


Maatwerk

Welke looppoort u ook kiest, wij leveren maatwerk. Het geheel komt in balans met de ruimte waar het geplaatst moet worden en is in harmonie met de andere objecten.

De looppoort wordt door ons vakkundig geplaatst en gemonteerd.

Vormgeving
Binnen de vormgeving, strak of sierlijk, biedt Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN een scala aan mogelijkheden. Strak is bijvoorbeeld een motief van spijlen, raster of plaat en sierlijk is een motief naar eigen ontwerp of naar een voorbeeld uit ons uitgebreide assortiment. Wij werken met de materialen ijzer, aluminium en brons. Voor de sierpoorten gebruiken we ijzer of brons. De looppoort wordt in dezelfde stijl vervaardigd als het vaste hekwerk. Alles is doordacht, met aandacht. Ieder stuk staal wordt zo bewerkt totdat het gewenste ontwerp is bereikt. Klinken, nagels en stroppen. Met passie voor het materiaal, met passie voor de setting en met passie voor het eindresultaat dat tot op lengte van dagen zal blijven boeien. Als het ontwerp is gesmeed, wordt de looppoort gestraald, geschoopeerd (gemetalliseerd) en nat gelakt en afgewerkt in uw gewenste RAL of Sikkens kleur. En daarna heeft u er jaar na jaar geen omkijken meer naar.


Kijk ook bij toegangspoorten, vaste hekwerken en balkonhekken.


Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl
Adres: Zuidergracht 50,
3763 LW te Soest


Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan! 


Vrijblijvende offerte aanvragen

100% maatwerk  
Uniek ontwerpen
Snelle levering mogelijk

Hoogste
kwaliteit
Ruim 39 jaar
ervaring
Ontwerpen, realiseren
en plaatsen
Door heel Nederland
en daarbuiten
Uitstekende
service
Professioneel
advies
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker